Суљагић да схвати да су Бошњаци починили злочине над Србима у околини Сребренице

0
суљагић

Емир Суљагић

Суљагић да схвати да су Бошњаци починили злочине над Србима у околини Сребренице.

Министар безбедности у Савету министара Ненад Нешић поручио је директору Меморијалног центра у Поточарима Емиру Суљагићу да мора да схвати да је у српским селима у околини Сребренице почињен злочин над српским становништвом, за који су одговорни тадашњи муслимани, а данашњи Бошњаци.

Прочитајте још:  Tакозвани "Марш мира“ опет са ратним заставама
Реагујући на Суљагићеву поруку Делегацији ЕУ у БиХ да ће “паклено платити” за то што су њихови представници данас на гробљу у Братунцу одали почаст убијеним српским цивилима, Нешић је рекао да је Суљагић спреман на све и да је данашњим претњама међународним званичницима очигледно превршио сваку меру.

Нешић је истакао да српске жртве, као и све остале, имају право на поштовање, те је захвалио представницима Делегације ЕУ у БиХ који су данас положили венце на спомен-обележје српским жртвама.

– На жалост за тај злочин нису одговарали они који су требали, али правда је спора, па ће сигурно стићи те злочнице у које се они данас куну – нагласио је Нешић.

Прочитајте још:  СТРУЈА СКУПЉА ОД ФЕБРУАРА: Управо одобрене нове цене електричне енергије!
Нешић је Суљагићи поручио да Срби, за разлику од њега, поштују све жртве, без обзира на боју, веру и нацију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Директор Меморијалног центра у Поточарима Емир Суљагић поручио је Делегацији ЕУ у БиХ да ће “паклено платити” за то што су њихови представници данас на гробљу у Братунцу одали почаст убијеним српским цивилима.

Суљагић је на мрежи Икс написао да је “шокиран, потпуно шокиран” тиме што је Делегација ЕУ исказала поштовање, како он тврди, српским војницима.

РТРС

Бонус видео

https://www.youtube.com/watch?v=wV9hMLe4FTs&t=12s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *