Ко је заправо Златко “Рио Кинто” Кокановић?

6
кокановић

Златко Кокановић

Самопрозвани еколошки активиста Златко Кокановић, познат у свом окружењу под надимком “Рио Кинто” због искључиве материјалне оријентисаности, у изјави медијима јуче је навео да је био позван на разговор у службене просторије Безбедносно-информативне агенције, наводно како би био спречен да учествује на састанку удружења пољопривредника са представницима Владе Србије.

Како је рекао, на поменутом разговору провео је четири сата, при чему је похвалио припаднике БИА који су му обезбедили храну (пљескавицу), пиће, па чак и цигарете.

Иако је Кокановић ово искуство покушао да представи као својеврсну Голготу коју је као часни и поштени борац за заштиту животне средине био приморан да прође, од добро обавештених извора у његовом окружењу сазнајемо да је истина потпуно супротна, те да се Кокановић у друштву припадника БИА осећао веома лагодно и да се, народски речено, буквално распиштољио.

Ако се има у виду да на сличним информативним рсзговорима многи нису били понуђени ни водом, а да је Златко “Рио Кинто” Кокановић добио и воду и пљескавицу и цигарете, поставља се више него оправдано питање ко је и за чије интересе ради тај човек?

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

6 утисак на “Ко је заправо Златко “Рио Кинто” Кокановић?

  1. Што је већа буна међу СРБИМА против Рио конте и његових присталица то је више самог таквих активиста који у договору са врхом власти се рекламирају ко тобоже противници рио кинте и његових аутора у СРБИЈИ а све је и од власти и од тих њихових плаћеника само и једино ради личне користи на директну штету СРБА И СРБИЈЕ. Толико журе да отму Евре да не бирајумсрества и почињу и многођда греше што ће делом бити и добро за нас СРБЕ да покушамо да спречило наше уништавање и нестанак што жели ова власт.

  2. Ovi iz Vaseljenske se ponašaju u najmanju ruku kao Ilija Čvorović.
    Uhvatila ih neka paranoja, svuda oko sebe vide saradnike službe i izdajnike. Pa dohvate i koga treba i koga ne treba. Sudija Majić, čovek sa kredibilitetom pa sad ovog Kokanovića..
    Imaju dva promašaja u roku od sat vremena

  3. Ко о чему Весна о Кокану?
    Нисам приметио да се Златко задовољно смејао после информативног разговора, као неки?
    Из авиона се види ко је чији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *