Вулин: Нећемо одустати од борбе за политику која се не одриче Косова и Републике Српске

1
вулин, биа

Александар Вулин.

Вулин: Нећемо одустати од борбе за политику која се не одриче Косова и Републике Српске.

Покрет социјалиста никада неће одустати од борбе за слободну и независну Србију и политику која се не одриче Косова и Метохије и Републике Српске, која никада неће увести санкције Руској Федерацији, рекао је председник и оснивач ове партије Александар Вулин.

Прочитајте још:  Изнели пијаног свештеника из Лидла: Одбио да плати
Вулин је са скупа своје партије поводом 16 година рада и политичког деловања подсетио да су основани у лоше време и да се чинило да се ствари никада неће проминити, али да су у овој странци били убеђени да мора доћи до промене.

Он је додао да њих у Покрету социјалиста занима шта ће бити када се српски народ уједини у јединствену политичку нацију, када српски народ уради оно о чему су сањали његови преци вековима – да живимо заједно у једној држави.

Он је захвалио председнику Србије Александру Вучићу што је омогућио да Србија буде слободна, независна, поносна и храбра.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“За нас је најважнија политика слободне и независне Србије, политика војно неутралне Србије, политика која неће одустати од Републике Српске, која неће признати Косово и неће увести санкције Руској Федерацији” – поручио је Вулин.

Поздрављајући амбасадоре Русије, Кине, Палестине, Сирије, Венецуеле и Белорусије који су присуствовали скупу, Вулин је додао да је једна од обавеза које је добио у Влади Србије сарадња са земљама БРИКС-а.

“БРИКС је будућност, наша понуда за будућност, коначно прилика да размишљамо о другачијој економији и савезима. Не заборавите да од БРИКС-а можемо добити више него што тражимо, а они не траже ништа од нас” – рекао је Вулин.

Прочитајте још:  ПРИЛОГ ЗА ПОЛИТИЧКУ БИОГРАФИЈУ АНДРИЈЕ МАНДИЋА
Скупу Покрета социјалиста присуствовали су и председници Српске напредне странке Милош Вучевић, Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, Социјалистичке партије Српске Горан Селак и многи други представници политичких партија, као и уважени појединци из културног и медијског живота.

Срна

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вулин: Нећемо одустати од борбе за политику која се не одриче Косова и Републике Српске

  1. “Вулин: Нећемо одустати од борбе за политику која се не одриче Косова и Републике Српске.”
    Што ово не изјави пре Шолцовог доласка и потписивања некаквог споразума о критичним сировинама и батеријама?
    Сад си нашао бацати народу прашину у очи и србовати.
    “Аца Србин” прави дилове са непријатељима са запада док се “Аца Јул” буса у српко-косметске груди да умири домаћу публику.
    Прозирна игра коју само ћорави не виде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *