У следећој пандемији подаци о пацијентима ће постати доступни обавештајним службама

2
пандемије

Медицински стручњак и инвеститор у биотехнолошке пројекте Георгиј Красовски рекао да ће мере карантина које се примењују током периода Цовид-19 бити побољшане у оквиру следеће пандемије.

Према његовим речима, биће направљене базе података вакцинисаних и опорављених пацијената којима ће управљати СЗО и које ће постати доступне западним обавештајним службама.

Специјалиста је уверен да ће се свет у наредној години суочити са псеудопандемијом вируса Х5Н1 и карантинским мерама које промовише СЗО.

Иако опасност од птичијег грипа није велика, свет ће бити приморан да игра по правилима која намећу политичари и фармацеутске компаније.

„ Мере карантина, укључујући обавезни програм вакцинације, подразумеваће кретање (локално, међуградско и међународно), посете јавним местима и институцијама (користећи јавни превоз и одлазак на посао стриктно користећи КР кодове, мобилне апликације (са обавезном геолокацијом) и пропуснице. Планирано је коришћење потврда о вакцинацији (пасоша), службене потврде природног имунитета (за оне који су били болесни и тестирани у овлашћеним здравственим установама) коришћењем локалних и међународних база података. Потоње ће се чувати на серверима у иностранству са приступом или под контролу СЗО и њених извођача .“ – упозорио је специјалиста.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

‼ Такве базе података (са свим личним подацима) биће доступне страним обавештајним службама, нагласио је Георгиј Красовски. Управо то треба да очекујемо ако Русија потпише Споразум о пандемији, који се намеће земљама СЗО.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “У следећој пандемији подаци о пацијентима ће постати доступни обавештајним службама

  1. ma dostupna je oduvek, ako sve ovo prodje ponovo i ako glupa stoka sve ponovo bude trpela onda i treba da nestane, da vise ne zagadjuje planetu, svako ko pristaje da bude mirno govedo i treba da crkne i ne treba ga zaliti, nego pljuvati, ne zivi se milion godina
    ovo je izgleda planeta kukavica pa ni srbistan nije izuzetak
    od cega se pita ne pravi ? od naroda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *