Низ сатанистичких ритуала на отварању ОИ у Паризу! ДЕБЕЛА ЖЕНА У ПЛАВОМ КАО ИСУС?! (ВИДЕО)

1
паризу

Пуна четири сата трајао је програм церемоније отварања Олимпијских игара Паризу, а јутро након што су се утисци мало слегли, мишљења су подељена. Лејди Гага, Селин Дион, Серена Вилијамс, Линдзи Вон, Аријана Гранде, Зинедин Зидан, Рафаел Надал и још много других познатих личности – сам крем друштва је синоћ био у Паризу у ког су биле упрте очи из целог света.

И док је почетак изгледао грандиозно и сви су били убеђени како је ово најспектакуларније отварање икада, од‌једном су мишљења кренула да се мењају, што због трајања саме церемоније, а много више због сатанизма који наставља да долази са запада.

Како то странци воле да кажу “драг queens”, најблаже преведено – мушкарци који се облаче као жене и промовишу женскост, углавном играјући или певајући били су део програма синоћ. Да ствар буде још много гора, људи на друштвеним мрежама исказују жестоко негодовање због тврдње да су ти трансвестити симулирали чувену “Тајну вечеру”.

Дакле Исус је замењен дебелом женом, док апостоле чине остале накарадне фигуре, међу којима и човек са брадом обучен као жена.

Он је и започео цело незадовољство код гледалаца, будући да се појавио први певајући и плесајући уз познату нумеру од Гале, али са брадом и брковима као викинг док му доле вири “батак”…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Било је ту још много, много сумњивих сцена, као што је ова на којој Марија Антоанета у рукама држи сопствену главу, пре него што ће почети наступ металаца.

Да додају шлаг на торту, Французи су се потрудили убацивши наступ овог, како га многи на мрежама називају, “Великог штрумпфа”, који се појављује испод тацне и излази из воћа, а затим креће да пева.

Међутим, то чак није био најнакараднији део тог наступа, пошто је иза плавог човека стајала особа којој је из доњег веша вирио тестис! Био је обучен веома оскудно, па се у телевизијском преносу могла видети и “лопта” која вири из његовог – не знам ни како да назовем овај одевни предмет, а нико ништа да каже…

Стварно се чинило као да киша која ја непрестано падала не може покварити спектакл у Паризу, међутим, кад већ непогоде нису успеле, организатори су то сами себи урадили.

РЕпублика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Низ сатанистичких ритуала на отварању ОИ у Паризу! ДЕБЕЛА ЖЕНА У ПЛАВОМ КАО ИСУС?! (ВИДЕО)

  1. Tipično za zapad i ne izneneđuje ni malo. Evrovizija je bila osnovna školica, otvaranje tunela kroz alpe srednja, a sad smo stigli u višu školu idiotizma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *