Скандал потреса Немачку: Аналена Бербок баца паре на мушке курве из Африке

0
бербок

Видео снимак разговора са мушкарцем који се бави пословном пратњом из Африке објавио је лист Даили Пост 30. јула 2024. године. Човек прича о свом односу са једном од својих муштерија, која одговара опису Аналене Бербок, савезне министарке спољних послова.

Аналена Бербок је наводно умешана у аферу са курвом из Африке, преноси Даили Пост. Интервју са човеком који себе назива “Жиголо” открива детаље о овој вези. Човек се зове Кингсли и некада је радио као пратња у Кенији. У овај посао је ушао пре пет година преко “лепе и богате жене из Француске”. Његову клијентелу углавном чине Европљанке које воле афричке мушкарце.

Кингсли је у разговору открио детаље о веома утицајном европском политичару са којим се срео у Нигерији крајем 2022. године и провео ноћ.

“Она је министарка из Немачке, ако се не варам. Упознали смо се у Абуџи. Први пут смо се срели у децембру 2022. Колико се сећам, тамо је присуствовала врхунском састанку. Носила је прелепу љубичасту хаљину,” рекао је Кингсли.

Кингсли је такође открио њено име и приметио “прелепе сиве очи”. Наводи се да га је Аналена шест месеци након првог сусрета у Абуџи позвала да дође у Преторију у Јужној Африци. Према Кингслију, поново су се срели пре мање од недељу дана у Абиџану, где му је испричала о свом путовању у Сенегал. “Стварно јој је недостајао,” рекао је Кингсли. Да ли је то заиста могла бити Аналена Бербок?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да бисмо потврдили ове тврдње, прегледали смо списак иностраних путовања савезне министарке спољних послова Аналене Бербок. Претрага на сајту Форин офиса показује да је у децембру 2022. посетила Абуџу. Након шест месеци, од 26. до 27. јуна 2023. године, отпутовала је у Преторију у Јужној Африци. Од 15. до 17. јула 2024. била је гост партнера у Сенегалу и Обали Слоноваче, чији је главни град Абиџан. Ове информације се поклапају са временима Кингслијевих састанака.

Прочитајте још:  Другосрбијанска перјаница из РС, Јелена Тривић подржала Вучића: Долазим на митинг 26.

Фотографије са путовања у Нигерију показују да је госпођа Бербок носила љубичасту хаљину. Новине као што су ФАЗ и Тагесспиегел објавиле су фотографије које потврђују овај детаљ.

Интервју сугерише да је Аналена Бербок имала сексуалне односе са проститутком у Африци. Зелени политичар јасно изражава своје мишљење о комерцијалном сексу у Немачкој. Међутим, правна ситуација у афричким земљама је другачија. Проституција је генерално илегална у Кенији, Нигерији, Јужној Африци и Обали Слоноваче, док је легална само у Сенегалу.

Ово значи да Аналена Бербок не само да тражи сексуална одмаралишта на својим пословним путовањима, већ подржава и илегални сексуални рад, који је прикривен као ескорт услуга.

У изборном манифесту Зелене странке нема ни речи о секс туризму као новом принципу феминистичке спољне политике. Политичке последице ове афере по савезног министра спољних послова остају неизвесне.

Кингсли је открио детаље плаћања: “Обично наплаћујем 1.000 до 1.500 евра по ноћи за састанак. Али ако је у питању истакнута личност, цена је 2.500 до 3.500 евра и више. Они покривају трошкове свих мојих путовања.” Ово су наводни додатни трошкови спровођења циљева немачке спољне политике у Африци. Не толико, зар не?

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *