Илон Маск прихватио позив Николаса Мадура да се физички обрачунају

1
маск

Маск и Мадуро

Милијардер Илон Маск прихватио је позив Николаса Мадура, председника Венецуеле, да се физички обрачунају! Мадуро је, како преноси Фокс, оптужио Маска да жели да изврши инвазију на његову земљу са својим свемирским ракетама.

Оснивач Тесле и први човек компаније Спејс Икс је на Мадуров позив одговорио једноставном поруком – прихватам. На снимку од понедељка Мадуро држи мобилни телефон док објављује рат Маску, тврдећи да власник компаније Икс, бившег Твитера, жели да изврши инвазију на Венецуелу.

“Илоне Маску ти си очајан. Скренуо си са пута. Контролиши се или ћеш пасти као и сви десничарски политичари у Америци. Свако ко се качи са мном настрада. Свако ко се качи са Венецуелом настрада. Илоне Маску желиш да се обрачунамо? Хајде”, поручио је Мадуро и додао:

“Спреман сам. Ја сам син Боливара и Чавеза. Не плашим те се. Хајде, где год желиш, као што ми у Каракасу кажемо, само реци где”.

Изазов је уследио након што је Мадуро прогласио победу на председничким изборима одржаним у недељу. Он тврди да је освојио 51 одсто глсова, док опозиција наводи да су избори покрадени. Када су објављени резултати Маск је на друштвеним мрежама поделио видео снимак на коме Венецуеланци на протестима цепају Мадуроге фотографије и руше статуу Хуга Чавеза.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Друштвени медији креирају виртуелну стварност, а ко контролише виртуелну стварност? Наш архинепријатељ, познати Илон Маск”, навео је још Мадуро.

Мало је рећи да су друштвени медији одмах реаговали након најаве могућег физиког обрачуна.

Ово није први пут да се говори о тучи у којој би учествовао Илон Маск. Милијардер је пре неколико месеци уговарао обрачун са колегом Марком Закерберга, газдом компаније Мета.

Прочитајте још:  Венецуела је прогласила Есекибо својом новом државом: шта даље?

“Мадуро је крупан момак и вероватно зна да се бије, то би била равноправна туча. Зак је ситан и та борба не би дуго трајала”, одговорио је на једну од бројних порука Маск.

Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Илон Маск прихватио позив Николаса Мадура да се физички обрачунају

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *