ПРЉАВА ИГРА НА РАЗБИЈАЊУ ПРОТЕСТА – ДЕЖУРНИ СРБОМРСЦИ ПРЕУЗИМАЈУ ГЛАВНУ УЛОГУ

1
србомрзци

Мила Пајић

Недавно су се, очигледно по налогу својих западних ментора, који их издашно финансирају, дежурни србомрсци активирали на преузимању и уништавању народног протеста против ископавања литијума, свесни да ће својим укључивањем одбити од протеста све поштене патриоте које воле своју земљу и тиме ослабити њихов реални потенцијал.

Тако је један од главних промотера протеста који је планиран да се одржи 07. августа у Новом Саду, ни мање ни више, него омиљена студенткиња доказаног србомрсца и заступника усташке идеологије Динка Грухоњића – Мила Пајић, која је у жижу јавности доспела овог пролећа, углавном због пропагирања усвајања срамне „Резолуције“ о тзв. геноциду у Сребреници на друштвеним мрежама, где је оптуживала Србе и Србију за најгоре ратне злочине током деведесетих година, што је представљало понављање матрице њеног ментора Динка, али и практичну примену вештина која је стекла на „обукама“ и „семинарима“ које је пре тога похађала у Сарајеву и Тирани.

Такође, иако је реч о активисткињи „геј лобија“ која је учествовала у организацији „Београд Прајда“, треба напоменути да се не ради о класичном борцу за људска права, већ о веома агресивној особи, која је, као што је то у њеном окружењу добро познато, склона изазивању физичких сукоба са својим неистомишљеницима, о чему сведоче и дешавања на Филозофском факултету у Новом Саду, када је „бранећи“ лик и дело свог ментора Динка, физички насртала на колеге које су мирним протестом изражавали револт због тадашњих Грухоњићевих анитисрпских изјава и величања усташке НДХ.

Јако је интересантно како је дошло до тога да ведете проусташких идеја у Србији, попут Миле Пајић, покушају да се наметну као лидери протеста против ископавања литијума, и да ли је њихов прави циљ да од ових протеста одбију све патриотски оријентисане снаге, попут покрета „Ми – Снага народа“ доктора Бранимира Несторовића, чије присталице ни у ком случају неће моћи да се сврстају у исти ред са њима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПРЉАВА ИГРА НА РАЗБИЈАЊУ ПРОТЕСТА – ДЕЖУРНИ СРБОМРСЦИ ПРЕУЗИМАЈУ ГЛАВНУ УЛОГУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *