МАРИНИКА ТЕПИЋ НЕХОТИЦЕ УДЕЛИЛА НАЈЛЕПШИ МОГУЋИ КОМПЛИМЕНТ СРПСКИМ ОРГАНИМА БЕЗБЕДНОСТИ

2
циљ

Мариника Тепић

Маринка Тепић, потпредседница Странке слободе и правде у данашњој изјави нехотице и очигледно без позитивне намере уделила је српским органима безбедности најлепши могући професионални комплимент, када је у питању рад наших служби и полиције на очувању уставног поретка.

Наиме, Тепић је нагласила да наше службе делују по руском и белоруском моделу, што је свакако комплимент свим припадницима који даноноћно раде на разбијању Беомајдана.

Осим тога, и српској јавности је добро познато колико искуства и успеха су руске и белоруске службе имале у спречавању обојених револуција, управо тих политичких преврата који упорно настоје да реализују у нашој земљи прозападни политичари, невладине организације и тзв. еколози.

Због тога, та нехотична похвала Маринике Тепић српским органима безбедности је утолико већа и због чињенице да се њене амбиције по питању Беомајдана не завршавају само на признању тзв. независности Косова и Метохије, тиме да је Република Српска унутрашње питање БиХ, увођења санкција Русији, већ и спремности да уколико дође на власт уз помоћ Беомајдана одмах потпише безусловни уговор са Рио Тинтом.

Такође, добро је да наше службе не раде по западном моделу, што би између осталог подразумевало и њихов, најблаже речено, специфичан однос према ЛГБТ, Транс, Џендер или некој другој психопатско-сатанистичкој агенди.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “МАРИНИКА ТЕПИЋ НЕХОТИЦЕ УДЕЛИЛА НАЈЛЕПШИ МОГУЋИ КОМПЛИМЕНТ СРПСКИМ ОРГАНИМА БЕЗБЕДНОСТИ

  1. Dragan Đilas, diplomirani inženjer mašinstva, jedan od najbogatijih bosanaca u Srbiji i deo vodećih demokrata u Srbiji nekada i sada i nekadašnji gradonačalnik Beograda, pulen Zapada, a sada mu smeta podrška tog istog Zapada Vučiću, ako je to tačno. Drugi kažu da taj prokleti Zapad hoće da smeni Vučića, a da dovede na čelu Srbije opoziciju ili Đilasa i ostalih svojih čarobnih poltrona. Đilasova demokratija je vladala Srbijom najmanje deset godina pre Vučića i šta je uradila. Dobro ništa, upropastiše privredu, prodadoše fabrike i ostalih dobrota zemlje. Za razliku od naprednjačnih naprednjaka penzioneri su imali penzije u proseku više od 60% prosečne plate, a Vućić, kao spasilac i pokrovitelj penzionera, njegove glasačke mašine, uz pomoć MMF unakazio penzije i prosek penzije bio na nivo 40% proseka plate. To je naprednjački napredak gladnih, bednih i žednih penzionera. Tako gladni i bedni glasaju za naprednjake, svog uništitelja. Smešno, a žalosno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *