Препуно бактерија: Докторка открила шта никада не би наручила у ресторану

0

Препуно бактерија: Докторка открила шта никада не би наручила у ресторану.

Када у кафићу или ресторану наручимо неко газирано пиће, често у чаши добијемо кришку лимуна. Лимун или воће добије се и у разним другим соковима и коктелима, а сада је једна докторка рекла да управо таква пића никада не би наручивала у кафићу или ресторану.

Прочитајте још:  ЖЕНА НА СНИМКУ ИЗ РЕСТОРАНА УГЛЕДАЛА МУЖА КОЈИ ЈЕ УМРО ПРЕ 9 ГОДИНА: Одговор стигао брзо, али мистерија постала још већа
Докторка Таниа Елиот на свом Инстаграму често дели разне савете везане за здравље, а овог пута СЕ дотакла хигијене у услужним дјелатностима и додала да управо због тога никада не наручује пића која у себи имају кришке лимуна или лимете.

“Више од 70 посто кришки лимуна садржи 25 различитих бактерија и фекалних твари, као и унакрсну контаминацију од намирница попут сировог меса”, каже она, првенствено мислећи на ресторане, и додаје да радници често ни не размишљају о прању коре лимуна прије него што одсијеку кришку и убаце је у пиће.

Прочитајте још:  Савети за преживљавање у случају рата / колапса система
Додаје и да радници не перу увек руке те да често ни не користе рукавице, а у коментарима су јој се јавили људи који су радили по ресторанима и открили да је то, нажалост, истина, преноси Индеx.хр.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *