Бајкери се изборили за традиционалне вредности: Крај сарадње Harley Davidson-а са ЛГБТ организацијама

1
Harley

Харли Дејвидсон

Компанија Harley Davidson је недавно донела одлуку која је изазвала бројне реакције у јавности – прекинули су све иницијативе које су укључивале промоцију ЛГБТ вредности, укључујући и сарадњу са организацијом Human Rights Campaign.

Овај потез компаније представља прекид свих активности везаних за инклузивност у оквиру њихове мото заједнице, што је последица негативних реакција клијената и шире јавности.

У саопштењу компаније наведено је да су били принуђени да реагују након што су се суочили с великим бројем негативних коментара на друштвеним мрежама и бојкотом од стране своје базне клијентеле. Harley Davidson је изразио намеру да се врати основним вредностима које су одувек биле суштина њиховог бренда, одлучујући да се фокусира искључиво на развој мото спорта и одржавање своје дугогодишње традиције.

Ова одлука је знак да компанија жели да удовољи конзервативнијем делу своје клијентеле, који можда не прихвата промене у друштву у погледу ЛГБТ права и инклузивности. Прекид промоције ЛГБТ вредности може се посматрати као корак уназад за инклузивност, али и као начин да Harley Davidson остане веран својој главној публици.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бајкери се изборили за традиционалне вредности: Крај сарадње Harley Davidson-а са ЛГБТ организацијама

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *