БУРА У РЕДОВИМА ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА: Ћута узвраћа ударац?

0

Александар Јовановић-Ћута

Након што је од стране својих опонената у редовима самозваних еколошких активиста спречен да говори на недавно одржаним тзв. антилитијумским протестима у Ваљеву и Смедереву, челник „Еколошког устанка“ Александар Јовановић-Ћута је одлучио да организује сопствени протестни скуп у Пироту, који је заказан за 23. август.

Интересантно је да је Јовановић за локацију поменутог протеста одабрао управо Пирот, град на чијем је подручју пре неколико година започела и добрим делом се испрофилисала његова каријера професионалног „еколошког“ активисте. При томе, Јовановић чврсто верује да у Пироту неће бити изложен нападима својих наводних сабораца, а заправо жестоких противника – функционера „Новог ДСС“ Владимира Штимца и покрета „Ми – снага народа“ Ратка Ристића, а посебну бојазан испољава у погледу могућих Ристићевих опструкција, пре свега јер се лидер „Ми – снага народа“ Бранимир Несторовић лично заложио да Јовановићу не буде дозвољено обраћање на поменутом протесту у Ваљеву, иза којег је стајала управо ова политичка опција.

Остаје да се види хоће ли Јовановићев предстојећи протест у Пироту проћи неометано, или ће се и овом приликом суочити са опструкцијама, а што би могло додатно да наруши односе између организатора „антилитијумских“ протеста.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *