ШТА ТО ЈАВНОСТИ ПОРУЧУЈЕ БОЈАН СИМИШИЋ ИЗ „ЕКО СТРАЖЕ“ – ЈЕВТИНИ ТРИКОВИ ИЛИ ОПАСНЕ НАМЕРЕ?

4

До пре неколико дана потпуно анонимни „вођа“ тзв. еколошког удружења „Еко стража“ Бојан Симишић, огласио се на друштвеним мрежама поводом организовања још једног покушаја Беомајдана, прикривеног у руху протеста заказаног за 1. септембар испред РТС-а.

Пренаглашавајући сопствени значај у организовању тог скупа, Симишић је поручио да је принуђен да се до самог догађаја повуче из јавности, инсинуирајући потом да то чини из страха да би му могла бити угрожена безбедност од стране власти.

Поставља се питање, да ли је Симишићев циљ да убере неке јевтине поене и учврсти положај међу организаторима протеста? Или је реч о далеко подмуклијем и опаснијем сценарију, баш онаквом какав је потребан беомајдановцима у данима када је енергија протеста готово потпуно изгубљена.

Да ли се због тога Симишић са својим сарадницима, по већ много пута виђеној матрици организатора обојених револуција, спрема да инсценира наводни напад чија би он био „жртва“, чиме би покушао да изазове снажне реакције оног дела опозиције, НВО, медија и странаца који стоје иза протеста, како би се дао кисеоник и нова снага беомајдановцима. У сваком случају, Симишићево замешатељство је разобличено, и о томе треба на време информисати јавност, како би његови злокобни планови остали без икаквог ефекта.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ШТА ТО ЈАВНОСТИ ПОРУЧУЈЕ БОЈАН СИМИШИЋ ИЗ „ЕКО СТРАЖЕ“ – ЈЕВТИНИ ТРИКОВИ ИЛИ ОПАСНЕ НАМЕРЕ?

  1. Инсерт из поглавља „Пут самоуништења аријевске цивилизације“ објављеног у књизи Почећу да мислим.

    На задњој корици књиге пише:

    „Потребно је доста учења, животних искустава и анализа, не би ли се схватила важност сопствених мисли. То схватање је основни услов за освешћење, чишћење душе и почетак истинског размишљања које је пут ка самосвести и опстанку.

    Убрзани процес освешћивања биће сурова неминовност, будући да је питање како ће се аријевска раса снаћи у нанотехнолошкој ери, у којој ће доминирати 5Г и 6Г технологије, роботи, холограми, сурогати, квантна механика и вештачка интелигенција, односно бездушна удаљеност од једноставности и природе“

    Књига ће бити објављена почетком октобра 2024. године. Читаоцима ће бити јаснији живот.

    Пут самоуништења аријевске цивилизације

    С обзиром на то да су сада све ређи прави интелектуалци, чини се да човек стоји немоћан пред сопственим наумима, заправо неумима. Када се каже да нема интелектуалаца мисли се на истину да је интелектуалац умно моћан, образован (што аутоматски значи моралан) и истинитим информацијама обогаћен човек. Превазиђено је мишљење да интелигенцији као друштвеној елити припадају сва лица која су завршила високе школе. Интелигенцији не припадају људи који су похлепни и, како се устаљено каже прагматични, односно „сналажљиви“ људи, него они чији су ум и знање залог да ће цивилизација коју предводе имати бољу, што значи извеснију и берићетнију будућност. Од њих се очекују одрицања и жртве, они би требало да обележавају своје време. Остали школовани људи само су успешно репродуковали знање на испитима, не би ли се домогли интересних положаја, с којих слежући раменима беспомоћно саучествују у самоуништењу људског рода.

    Препуне су институције и скупштине школованих људи који мисле само на себе и највероватније на своје породице и најближе потомство, остали људи за њих су само део окружења у којем живе. И када су уверени да свет иде у суноврат, размишљају само о својој „барци спаса“, рачунајући да ће повећањем моћи и иметка имати услова за њену изградњу. Тако васпитају и децу. Не пада им напамет да оставе нешто будућим покољењима, крадући плодове са дрвећа живота, знања и мудрости. Такви неумници одлучују о судбини човечанства и судбини потомака, када је реч о увођењу невидљиве технологије у свакодневицу.

    Како сам имао намеру да напишем књигу под насловом „Како убити ‘великог брата’ а не постати убица” (реч је наравно о рату на нивоу симбола), навешћу само неколико феномена који су значајни за однос према непромишљеном или можда веома перфидном и подмуклом поступку увођена нанотехнологије без знања и пристанка обичних љиди – грађана. Прво, тај процес је прикривен. Друго, убрзан је. Треће, нико га није објаснио грађанима. Четврто, приказују се само позитивни ефекти и то после разоткривања намере да се народ обмане. Пето, нико не одговара на питања као што су: ко је предлагач увођења најсавременијих технолошких решења у Србију, једну од најсиромашнијих земаља Европе баш сад; ко је и од кога добио или узео новац за пројекат ИД картица; зашто је закон о личним картама усвојен после куповине система за контролу грађана; зашто се ускраћују уставне слободе без предвиђене правне процедуре, где је нестала транспарентност демократске власти; зашто се прети грађанима изолацијом и глобом уколико не носе уз себе оно што не желе (било какве картоне и личне карте); зашто напредну технологију и електронске сервисе у Србији предводи полуписмена Ана градећи кампус БИО4 и ко је њу предложио за ту функцију; зашто се не поштују светосавски животни принципи у народу чији школски систем носи име Светог Саве, симбола просветитељства; ко је где и када одлучио да се сва рудна богатства повере дојучерашњим непријатељима; зашто власт у Србији не покаже грађанима како изгледају копови у Бору? итд.

    Србију, нове власти подмећу под механизам који исцрпљује економску, војну а самим тим и политичку моћ. Чине то на рачун изгубљеног рата против најјаче војне силе света, коју су на србски народ упутиле земље „Квинте“. Из наведених разлога, и због „беле куге“, Срби су на путу да биолошки нестану и да, притом, у последњим годинама свог постојања буду потпуно поробљени, обесправљени, бестијализовани и буквално физички жигосани. Не постоји ниједан доказ да се то неће догодити, будући да србски политичари не настоје да одлучују на основу проверених истинитих података, већ на основу инструкција добијених од дојучерашњих непријатеља, уколико уопште о нечему одлучују.

    Ко зна колико србских новинара ради за Централну обавештајну службу од када је њен бивши директор Џон Дојч изјавио: „CIA има право да не узме у обзир забрану злоупотребе новинарске професије у изузетно осетљивим случајевима, па да ангажује професионалног новинара као агента, или да одобри професионалном обавештајцу да се званично представи као новинар. Исти принцип може се применити и на припаднике мировних мисија и – свештенство“. Зар постоји неко ко сумња у то да највећа обавештајна сила света има своје људе неометано распоређене у србске државне институције. Уосталом, многи су „Срби“ школовани за сараднике. „Службе“ школују кадрове за дужности председника држава. Зато су на челу једних контролисаних држава јапијевци, а на челу других старци, а једнима и другима се наређују поступци. Све подсећа на ефекте напада на СССР, ЧССР и СФРЈ планираних на основу поменуте Директиве 20/1 Савета за националну безбедност САД.

    У Директиви је записано: „Завршиће се рат, све ће се некако регулисати, организовати. Ми ћемо бацити све што имамо – сво злато, сву материјалну снагу, на превару и обмањивање људи… Људски мозак и свест људи, способни су за промене. Посејавши тамо хаос, ми ћемо неприметно заменити њихове вредности лажним и натерати их да верују у те лажне вредности. Како? Наћи ћемо своје истомишљенике, своје савезнике у самој Русији. Кроз епизоде ће се одигравати грандиозна трагедија погибије најнепокорнијег народа, коначног, неповратног гашења његове самосвести…“.
    Ту се крије одговор на питање како је онда могуће да неко са стране одлучује о томе ко ће бити генерал у србској војсци (Војсци Србије), да страни генерали шетају кроз србске војне институције без пропусница, да новинари и чланови тзв. невладиних организација обилазе јединице на ватреној линији и строго чувана командна места, да нестају досијеи из Персоналне управе, итд. Више се не зна, да ли новинари информишу, застрашују или припремају руљу за предстојеће пошасти.

    Зато се не треба чудити што су новине препуне наслова: Камере (више од 200) покривају сваки ћошак београдског аеродрома „Никола Тесла“; Све вас види свемирска полиција; Врх евро-бирократије неуспешно покушао на мала врата да уведе биометријске личне карте; Све више крађа електронски складиштених података; ДНК база података у Великој Британији претвара нацију у скуп осумњичених; Једна камера „која види и у мраку“ на 14 грађана, у име превенције против криминала, хулиганства и тероризма; Револуционисање менаџмента Националног здравственог сервиса; Микрочипови у аутобусима, на аутомобилима, у огрлицама, наушницама; Русија произвела дрон „којим се управља мислима”….

    Намеће се питање зашто се размишља о увођењу ванредног стања на целој, огромној територији Европске уније, осим ако није реч о потреби присилног увођења општег надгледања у корист „Елите“, под изговором безбедности, али чије безбедности? Бар је јасно ко гине у ратовима за рачун имућних. Гине искључиво сиротиња.

    Србски „европејци“ за шаку долара, од које само они имају користи, продајом дедовине и очевине гурају свој народ на беспуће. Уосталом, нико не даје новац неповратно ни најрођенијима. Власти у Србији очекују финансијску подршку за државни, реформисани систем, који не функционише, нити је интерес окупатора да проради.

    С друге стране, из истих разлога, свет се приближава тоталном рату. После ера материје, енергије и информатике, наступа обједињујућа ера нанотехнологије. У ратним дејствима биће примењивана савршена механичка оружја, све врсте енергија, суперкомпјутери, сателити, беспилотне летилице, дронови и нанотехнолошка оружја.

    Највећи проблем са којим се свет суочава је слабост, дезинтеграција и декаденција Запада. Покушај да се тај процес заустави изазива талас војних сукоба, који прете да се развију у трећи светски термонуклеарни рат. По свој прилици, та врста рата прети да уништи још једну људску цивилизацију, али и остала жива бића на Земљи. Као што се види, најрадије помињем људски род и садашњи цивилизацију као „пету расу“, независно од класификације. Према најчешће објављеним класификацијама прва раса је била послеатлантска ‒ староиндијска; друга праперсијска; трећа египатско-халдејска (вавилонска, асирска); четврта грчко-латинска; пета је садашња ‒ материјалистичка; шеста ће бити неоперсијска, а седма неостароиндијска.

    Но, постоји и подела на расе према којој се прва звала „саморођени“, друга „касније рођени“, трећа се звала „Лемуријанци“, четврта „Атлантиђани“. Пета је и по тој подели садашња пета „аријевска раса“, израсла практично из пепела, после страдања/потапања Атлантиде. Стварали су је највероватније Лемуријанци пробуђени самадија. Постоје подаци да су до сада на Земљи живеле 22 цивилизације. Самоуништења су се догађала или у облику глобалних сукоба, или као резултат космичких катаклизми, у великој мери изазваних дејством негативне психичке енергије на космичке објекте. Срећом, иако душе не памте, има ко да памти. Знања се не уништавају, јер их чува „информациони омотач“ („бесконачно поље свести“, „поље нулте тачке“, „акаша“, „хроника акаше“, Јунгово „колективно несвесно“, Шелдрејково „морфогенетско поље“, Борхесов „универзални ум“, „универзална мисаона супстанца“, праизвор, „космичка матрица“, „квантни вакуум“, „имплицитни поредак“, есенски „космички океан мисли и емоција“, „спиритуална панорама“, Теслино „скаларно поље“, Махаришијево „јединствено поље интелигенције природе“, „информационо поље“ Александра Трофимова, Зеландов „простор животних варијанти“, пентагонов „Други World Wide Web“, „разводна табла“ Исака Боневица, „бездан“, „ништавило“, „празнина“, „хипер-простор“, „Велико Неиспољено“, „Тао“, „Божије поље“…).

    Напомена:

    [1] „Поље нулте тачке“ сачињено је од безбројних могућности о којима је писао Вадим Зеланд, односно од мисли (јер мисли су могућности) које успоравају своју фреквенцију, стварајући ред и форму. У њему се душа може исцелити. Улазак научника у „поље нулте тачке“ (сфера елементарних честица), односно у основу свемира, вероватно је изазвао крај Лемурије и Атлантиде и свих претходних раса и цивилизација, јер је логично да се у том подручју од људског безумља брани свеумни, свемоћни, свепрожимајући и свеприсутни универзум – Универзални ум – Креатор. Видети: Dr Džo Dispenca, Ostvari svoje neograničene sposobnosti – Kako obični ljudi rade čudesne stvari, стр. 275 и 279.

    1. Svetozare Radisicu, koliko znam, zabranjeno je besplatno reklamiranje knjiga od strane autora, a posebno ako taj autor krije (“kocka limuna”) svoje pravo ime. Sadrzaj je samo kopiran odavde :

      https://www.svetozarradisic.com/index.php/napisi/geopolitika/478-put-samounistenja-arijevske-civilizacije

      Zasto ne uradite nesto konkretno, vec samo kritikujete i dajete teorije ? Zasto ne prijavite sve svinje i pse iz vlasti medjunarodnim institucijama ? Kao npr. :

      https://www.youtube.com/watch?v=6-0s0MwMXcY
      https://www.youtube.com/watch?v=58sDFMc6giw
      https://www.youtube.com/watch?v=lB18Kft1pMU
      https://www.youtube.com/watch?v=msLH7MmdZAc

      Gde je taj Vas autoritet, kao i autoritet tzv. intelektualaca, o kojima upravo ste pisali o knjizi koju sad reklamirate ? 11-ta pouka sv. Serafima Sarovskog glasi :

      11. Истинска вјера не може бити без дјела. Ко истински вјерује тај неизоставно има и дјела.

      Mislite da su ljudi zaboravili Vase kukanje kako ne mozete da predvodite narod na protestima ? Kao i to sto ste ofucotinu dundjera nazvali hrablim, koji je obican prevarant i monstruozni ubica ? Sve sto radite spada u delovanje kontrolisane opozicije u kontekstu MEDJUNARODNOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA, nadam se da znate kakva je kazna za saucesnistvo u istom, s’ obzirom da ste visoki oficir vojske.

      ’’Да ли заиста мислите, да би личности, на које се позива др Душан Дунђер (не знам ко му је доделио улогу, али знам да хода храбро и часно ивицом амбиса),’’ – Ovo je Vas citat iz sledeceg clanka :

      https://borbazaistinu.rs/svetozar-radisic-laz-je-da-nema-resenja-za-kosovo-i-metohiju/

      Mozda ne smete nista da konkretno uradite zato sto i nemate autoritet koji mislite da imate ? Video ove poruke ide na moj yt kanal, kao i medjunarodnim institucijama. Upravo radim na temu kontrolisane opozicije. Za sad sam samo stavio detalje o jaci vucic-peev, ali bice mnogo vise, tu je i veki iz Vaseljenske, deki iz srbin info-a, slavija info, brka iz tabloida, itd :

      https://www.youtube.com/watch?v=u9oO2Cbn_Cc
      https://www.youtube.com/watch?v=TJ6MiPmEfXU
      https://www.youtube.com/watch?v=6Sb7ol2ppfg
      https://www.youtube.com/watch?v=ELqbD81VyOg

      Sve ovo imam pravo da radim na osnovu sledeceg :

      https://www.youtube.com/watch?v=fY6X-N17_nY
      https://www.youtube.com/watch?v=FwVuan5V65Q
      https://www.youtube.com/watch?v=z0rLsdF0kvE

      Za kraj jedna kontraverza/kontrOverza :

      https://www.youtube.com/watch?v=E8wUp2WmWXo
      https://www.youtube.com/watch?v=pJPsAyIet5Q

      Uz ovo i savet – ne mesajte se u nesto o cemu nemate pojma ! Molim Vas da potvrdite da ste dobili ovu poruku, na ovom portalu ili na moju e-postu [email protected]

      Admine, ne moram ponovo da napominjem da ne smes da blokiras moje komentare. Ukoliko imas neke primedbe i slicno, znas moju e-postu. Za tebe ovaj put jos jedan kontroverzan video :

      https://www.youtube.com/watch?v=HuZV5Tynl4k

  2. Dejo ti si startovao tako oštro i samouvereno, (pod tim mislim da si sebi dao jednu fantastičnu dozu važnosti) da si izžonglirao ceo stadion, optrčao sva mesta van terena, oko svih sedišta za posetioce, i zajapureno pred golom promašio gol. Najgore u svemu je da je i teren i stadion bio prazan.

    Ali, dobro je što ti je bitna budućnost Srbije, nadam se i celog sveta. I da razmišljaš o tome. I nadam se da ti je interes kolektiva važniji od tvog vlastitog. Drugačije ne sme biti, sve ostalo je osamostaljenje ćelije u odnosu na organizam.

    Čini sve što misliš da je ispravno. Učini sve konstruktivno za šta veruješ da je od pomoći svetu. Svi sa kojima se sukobiš i svi sa kojima saradjuješ su prvo u tebi. To naravno važi i za mene, i za Radišića i za urednike. Nije bitno gde se razlikujemo u mišljenju. Litijum – ne litijum, itd. Svi mi stremimo istom božanskom, svako na svoj način i svojim metodama koje smatramo za opravdane.

    Do čega ne sme doći, jer to kvari igru, je da drugima činimo ono što ne prihvatamo da nama čine. I level II – i ako tebi, ili meni nešto nepravo čine, da ne prihvatimo igru i uprljamo se protivnikovim metodama. Možeš li igrati tako? Ako ne, ispadaš pre no što si i zaigrao. i ja i ti. i radišić i admin.

    Ti si vrlo samouveren. Doguraćeš daleko. Da li ćeš stići gde si namerio, i kad raspakuješ svoj tovar, hoćeš li u njemu naći ono što si mislio da si poneo – pokazaće vreme. Budi nam kvalitetan igrač i nauči nas nečim vrednim. To je naš zajednički zadatak, bez obzira na tim.

    Ljubi brat.

    1. Ne znam da li ima smisla da napominjem da je OSNOVNA kultura da se potpises imenom i prezimenom. Da nisi mozda rodŽak od radisica (malo slovo kad nekog ne postujem) ? Ili imas veze sa izdavanjem njegove knjige ? Mada, po stilu pisanja bih rekao da ti JESI radisic.
      Kad nesto tvrdis, onda je normalno da to i obrazlozis. Sta tacno znaci da sam ostro i samouvereno startovao ? Ili da sam promasio gol ? Samo onaj koji voli sport, a to nikako ne moze da bude intelektualac, moze da navodi fudbal kao primer svoje projekcije imanentne superiornosti. Sve sto si napisao za mene, se u stvarnosti odnosi na tebe, zato je to projekcija. U suprotnom bi tacno naveo sta sam to propustio i zasto sam tacno uobrazen. Vrlo lako mozes da dokazes da si bolji i da kontaktirao DoJ ili FBI i prijavis svinje i pse iz vlasti za medjunarodni organizovani kriminal. Ili je resenje u protestima, predvodjenim od strane dekija zlatanovica, ciji je otac vojni lekar, a koji je sa nepismenim damnjanom, sinom istaknute clanice SPS, kriv sto su svinje iz policije tukle srBsku mladost u julu 2020. Ili dundjer, moron i monstruozni ubica, ili njegova saradnica, mila satanistkinja, majstor hatha joge, ispekla zanat ni manje, ni vise, nego u IndijU (znaci posveceni satanista), a stiti i pedofile. Interesatno je da vecina kontrolisane opozicije ima istu taktiku, da kaze nesto, ali da ne kaze sustinu, tj. svi ste obuceni od istih “autoriteta”. Takodje izbegavate da navodite izvore, jer bi se videlo da vecinu stvari kopirate.
      Moras da das neki primer onoga sta si uradio, da bi mogao nekog da savetujes, ali pre toga, naravno, ime i prezime. Ocekivano, to ne mozes da uradis, jer nista konkretno nisi uradio, i samo bi se jos vise upetljao u svoju “mozdanu gimnastiku”. Pogledaj samo sta si napisao – prvo me kritikujes bez ikakvog pravog objasnjenja, a onda kazes da smo isti. Nismo isti, niti cemo biti. Kako neko moze da pominje bozansko, a da u istom tekstu pominje fudbal, koji su izmislili satanisti, da crpe energiju ljudima, koju bi isti koristili za svoje osvescivanje. Konfuzija, kao u tvom slucaju, se obicno javlja kad ne sagledavas kriticni ono sto si naucio, sto je najtezi deo ucenja, tj, da stalno preispitujes ono sto znas. Javlja se i zbog straga, koji zamagljuje/zamagljiva razUm. Da si pogledao videJe sa mog jt kanala, znao bi da poznajem dovoljno psihologiju (koja je vazan deo geopolitike), a i ziveo sam je, posto sam stanovao u vise stanova dok sam studirao, i upoznao skoro sve demone sto progone gmizavce, koji sebe nazivaju ljuCkim bicima.
      Kao sto rekoh, sve cu vas raskrinkati, a tvoja neosnovana agresija pokazuje da vam nije svejedno. Jedna poznata inzenjerKa je prestala da pise svoje clanke posle jednog telefonskog razgovora, a navodno je osnivac udruzenja univerzitetskih profesora, istih onih koji dozvoljavaju da tzv. politicari na prevaru doktorATiraju, jer nece da ugrozavaju svoj koNfor i da mozda ostanu bez peMzije.
      Svi vi, kontrolisana opozicija, me ugrozavate, oduzimate mi prostor, i uskoro cete se povuci tamo odakle ste dosli. Da ti ponovim jos jednom, ako nisi shvatio – kontrolisana opozicija daje kredibilitet poziciji, koja je do guse u medjunarodnom organizovanom kriminalu. Jasno se vidi sa sam dokazao da Federalna vlada SAD stoji iza trgovine oruzjem u Srbiji i regionu, a najvise dokaza su mi dali tzv. istrazivacki novinari (birn, pistaljka, insajder, RSE), KONTROLISANA opozicija tipa nogo, deki i brka (zvalave o dubokoj drzavi, koja ne postoji, postoji samo vlast/vlada, citat “Government knew” iz filma “Kill the messenger” o Contra-cocaine, npr), kao i CNN i ostali, jer ne pominju da je iza svega strani faktor, i da je uzbunjivac obradovic psyOp.
      Ono sto sam napisao adminu se odnosi na to sto su me pravili budalom 2021. – navodno se bore protiv vlasti, a kad imaju dovoljno dokaza da obore istu (monstruozna ubistva tri clana moje porodice, koja ukljucuju i trovanje troje maloletnika su vise nego dovoljna za pad svake vlade), prave se ludi da ne znaju o cemu pricam. Bezbedni su od medjunarodnog pravosudja (koje je sad u krizi zbog skandala epstajn) sve dok me “socijalno-drustvene” mreze blokiraju. Ali, kao sto se vidi na mom jt kanalu, tome uskoro dolazi kraj. Stititi monstruozne ubice je takodje monstruozno, to moze samo neko ko ima ozbiljne psihicke probleme.
      Ako se na to sve doda da je svaki novinar obavezan da objasni zasto nece da objavi neku informaciju, to je licno potvrdila Tatiana Sigl, i to u intervjuu sa Marijom Farmer za Ankler, kao i da imam pravo da se obratim javnosti kad me sud ignorise, onda je jasno da su novinari u ozbiljnom problemu. Niko ih nije terao da se tim poslom bave, a ako se bave, obavezni su po zakonu da odredjene informacije objavljuju.
      Dakle, mi nismo isti tim, vi samo potiskujete pravu opoziciju, koja ne mora da objavljuje clanke, dovoljno je da iznese vaznu informaciju u komentaru, a iz tih komentara sam najvise naucio.
      Nemam potrebu da se druzim sa vaznim i uticajnim ljudima, a ovo je jedan od njih, sin bivseg direktora BFC :

      https://www.youtube.com/watch?v=n8pWlPc4eAA

      Da sam se samo malo dodvoravao njemu i ostalima koji drze Vojvodinu (bukvalno), imao bih sve sto pozelim. Medjutim, ne interesuje me novac, vec prava moc. I nije samo stvar u delovanju, vec i u trenutku kad je to moguce, inace je gubljenje vremena.
      Zamolio bih te da postavis detaljnu radnu biografiju, evo kako treba da izgleda :

      https://www.youtube.com/watch?v=XkFcUSddXuk

      Nema potrebe da se plasis, strah je bolest duse, on je izjeda !

      Evo jos nekoliko videJa o tzv. autoritetima :

      https://www.youtube.com/watch?v=I0eqnVg1eE8
      https://www.youtube.com/watch?v=34WzTu1V_co
      https://www.youtube.com/watch?v=FpXQ0_Cugao
      https://www.youtube.com/watch?v=8WHStRbCUEo
      https://www.youtube.com/watch?v=bEAiQZh0t8w&list=PLKgqntKRP5TF7ZVrqs84F1F4VPd_pIhqN&pp=iAQB
      https://www.youtube.com/watch?v=i8tknvoqTlw

      O mojoj porodici, koja mi je, naravno, glavni uzor :

      https://www.youtube.com/watch?v=zL97bM0iVyQ
      https://www.youtube.com/watch?v=y3ZX8fTaMuc
      https://www.youtube.com/watch?v=8wTbcBX6tDA
      https://www.youtube.com/watch?v=szCna2TVcT4

      Nije vazno da li se slazemo u necemu ili ne, vazne su cinjenice, koje su osnova svakog naucnog metoda, sto je i razlog zasto jedino pravi naucnik (ne kvazi/pesudo naucnik, tipa ekonomiste, politikologa, itd) moze da se bavi geopolitikom, sto je jasno pokazala pLandemija, tj. izjave Kerija Malisa, oko kojih se sve u stvari vrtelo. Savetujem ti da procitas prijavu koju sam pisao u junu 2021. :

      https://drive.google.com/file/d/1Dwo1jBPoI1d5CdY1WHwJNZNk5anxB1se/view

      Ostali detalji u opisu ovog videa :

      https://www.youtube.com/watch?v=6f1FnSQZYBA

      Da li cu da stignem negde ili ne, nije vazno ako se ima na umu sledece : “Do smrti se bori za istinu, i Gospod ce pobedjivati za tebe” – Sv. Jovan Zlatousti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *