Коментатори са N1 се питају: Зашто режим намерно диже рејтинг Софији Тодоровић?

0

Софија Тодоровић, самозвана активисткиња и опозициона „мученица”, поново је узбуркала јавност објавом на свом Х налогу, тврдећи да ју је полиција по ко зна који пут зауставила на граници. Како је навела, осећа се као да је на неком списку неподобних, те је ову ситуацију представила као још један пример репресије над њом.

Међутим, јавност није тако једнодушна у подршци Тодоровићки. Док прозападни медији здушно објављују њену драматичну причу о „прогоњеној активисткињи”, многи грађани изражавају сумњу у њене намере и указују на могућу сарадњу са властима.

„Кад падне рејтинг – држава приводи. Каква синхронизација режима и наводне опозиције”, гласи један од коментара на друштвеним мрежама, док други додају: „Зато што дотична и ради за режим.” Није мало оних који верују да је Софија Тодоровић само пион у игри власти, која на овај начин контролише опозицију и ствара привид слободе изражавања и политичке борбе.

Коментари попут: „Мени није јасно зашто јој режим на овај начин подиже рејтинг и видљивост? Реално, њене ставове не дели ни 1% овдашњег становништва. Самопромотерка, самозапослена. Потпуно је небитна.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све више грађана се пита да ли је цела ова представа заправо само добро осмишљена стратегија у којој Софија игра улогу „мученице” како би подигла свој рејтинг и привукла пажњу медија. Уз све чешће оптужбе на рачун њеног наводног тајног договора са режимом, поставља се питање да ли је Софија Тодоровић заиста прогањана или је само још један актер у великој политичкој игри.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *