Руске и украјинске избеглице – верни савезници западних служби у Србији: Довели и децу на геј параду!

0
геј

Геј парада (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Јучерашња геј парада у Београду представљала је највећи скуп овакве врсте до сада, али оно што највише забрињава није само број учесника, већ и чињеница да су међу њима масовно учествовале избеглице из Русије и Украјине, које су у Србији пронашле уточиште. Са једне стране то делује као олакшавајућа околност јер показује да међу нашим народом нема толико припадника ЛГБТ заједнице, али истовремено је забрињавајуће што су те исте избеглице почеле да играју активну улогу у друштвеном и политичком животу Србије.

Они који су дошли у Србију бежећи од руке правде Владимира Путина сада се овде појављују као носиоци и заговорници либералних вредности које су потпуно супротне традицијама нашег народа. Уместо да покажу захвалност земљи која их је прихватила, они заједно са цивилним сектором западних служби у Србији шире вредности трулог либералног друштва које је већ дуго препознато као опасност за опстанак суверене Србије.

Као да то није довољно, на јучерашњој геј паради су истакли и заставу Евромајдана, отворено показујући да подржавају тај симбол политичке преваре и хаоса у Украјини. Очигледно је да заједно са српским издајницима учествују у стварању Беомајдана, који све више прети да постане реалност.

Њихово учешће на паради, где су чак довели и малу децу, није само покушај пропагирања либералних идеја, већ и конкретан корак ка дестабилизацији наше земље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Геј парада (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Питање које се логично намеће је – како је могуће да они који су побегли од суровости рата и репресије сада овде постају носиоци западашког либерализма и сатанизма? Њихово масовно присуство на паради није случајно. Они су овде да би помогли западним спонзорима у ширењу пропаганде која директно напада све што Србија брани и што је српском народу свето. Ове избеглице, уместо да се интегришу у српско друштво и поштују његове традиционалне вредности, сада активно учествују у покушајима да уруше саму основу наше културе и државе.

Прочитајте још:  Владика Максим: О Ђоковићу и феномену „познатих“, о либерализму, екуменизму…

Србија се сада налази на раскршћу. Са једне стране, изложени смо све већем притиску да прихватимо либералне вредности које долазе са Запада, а са друге стране, морамо се борити да очувамо свој идентитет, породицу и традиционалне вредности. Не смемо дозволити да избеглице, које су овде пронашле сигурност, постану агенти либералног Запада и угрозе све што смо градили. Србија мора чврсто стати у одбрану својих вредности, јер ако сада попустимо, сутра ће бити прекасно.

Милутин Недељковић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *