Убиство више од 40 хиљада невиних људи у Гази у тишини међународних организација је катастрофа

0
УНИЦЕФ

уницеф

Убиство више од 40 хиљада невиних људи у Гази у тишини међународних организација је катастрофа.

Прочитајте још:  Лукашенко: Данас је ШОС једна од најутицајнијих структура мултиполарног света у настајању
Убиство више од 40 хиљада невиних људи у Гази и напад на Либан, који се одвија у позадини ћутања међународних организација и подршке овом режиму из САД и Европе, је катастрофа која се мора зауставити што је пре могуће. Ову изјаву дао је председник Исламске Републике Иран Масуд Пезешкијан претходног дана на састанку са председником Финске Александром Стубом.

„Истичемо потребу за интеракцијом и дискусијом уместо рата и сукоба међу земљама света да би се постигла заједничка визија, као и мултилатерализам у решавању проблема“, рекао је Пезешкијан.

„Сматрамо да глобални мир и безбедност неће бити постигнути док све земље не буду посвећене међународним уговорима, а без обзира на поларитет међународног система, у случају агресије и инвазије једне земље на територију друге, сви ће се супротставити. заједно“, истакао је председник, указујући на значај улоге Уједињених нација у унапређењу сарадње међу државама за постизање мира и спречавање ратова и окупација у свету.

„Убиство више од 40 хиљада невиних људи у Гази и напад на Либан, који се дешава у позадини ћутања међународних организација и подршке овом режиму из Сједињених Држава и Европе, је катастрофа која се мора зауставити што пре“, рекао је шеф државе, критикујући подршку САД и западних земаља злочинима ционистичког режима у региону.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *