Цариград ТВ: Чему се чуди Вучић?

Прочитајте још:  КРАЈ СЛОВЕНСКОГ БРАТСТВА! СРБИЈА ОТВОРЕНО ИЗДАЛА РУСИЈУ: Шокантна анализа руског војног аналитичара
Председник Србије Александар Вучић изразио је чуђење што Руси као ослободиоци нису позвани на годишњицу ослобођења Аушвица.

„Сада ће се одржати догађаји поводом обележавања годишњице ослобођења концентрационог логора Аушвиц-Биркенау. Они који су га ослободили – а то су Руси – неће бити позвани. Претпостављам да ће бити позвани они који су створили овај логор. Све у нашем свету, како да ово кажем а да не употребим своју фразу „обрнуто и изопачено“, је веома чудно, рекао је председник Вучић.

Прочитајте још:  БЕОГРАД (Србија): Уочи рођендана Александра Островског, у Народном позоришту биће одиграна „Овца и вукови”
Руски Цариград ТВ пренео је ову информацију уз опаску чему се чуди председник Вучић.

“Содомити парадирају по Западу и то никога не чуди. Педофилија је одавно постала норма на Западу.Церемонија отварања Олимпијаде претвара се у сатанистички ритуал. То такође никога не чуди.Део света је одавно окренут наглавачке. Русија је једна од ретких земаља која задржава здрав разум. Зашто се чудите, господине Вучићу? Зато што луди људи не позивају нормалне људе у своје друштво? Онда је ово изненађујуће. Боље одлучите сами са ким сте”-наводи се у коментару Цариград ТВ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Цариград ТВ: Чему се чуди Вучић?

  1. Ево ја се чудим што ти друже Александре ниси оног швабу Шолца одвео на Старо Сајмиште, Меморијални Центар Јајници, зграда Тањуга(сс затвор), Крагујевац….
    Видиш како то Пољаци раде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *