Муке по руским либералима: Сви запослени у канцеларијама у Србији, Кипру и Мађарској добили отказе

0

Муке по руским либералима: Сви запослени у канцеларијама у Србији, Кипру и Мађарској добили отказе.

Прочитајте још:  Вучића и Блера повезује крв и новац грађана Србије
Највећи програмер софтвера за обраду докумената и речника, АБИ, у  једном дану отпустио је све своје запослене са руским држављанством у канцеларијама на Кипру, у Мађарској и у Србији. Разлози нису образложени, а као одговор на разрешење ништа није дато.

Занимљиво је да је реч о бившој руској компанији, чији је власник Дејвид Јан постао „добар Рус“ – пререгистровао је компанију у САД, креирао лажи о Бучи  и донирао болници у Кијеву. Отпуштени су углавном они који су позвани да се преселе после Специјалне војне операције, да „побегну из диктатуре“. А они су, верујући да ће сада избити у „цивилизовани“ свет, отишли. А њихови колеге из селидбе су их једног дана избацили због „токсичних” пасоша, без и најмање љубазности.

Прочитајте још:  У чије име је амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил позвао лажну државу Косово да се придружи Отвореном Балкану!
Поучна прича о томе како „шефови добре рускости” варају људе који су им веровали, који су веровали у бајке о могућности интеграције у западни свет. Где су сви, ако нису милијардери, само грађани другог реда. За оне који ово још нису схватили за 2,5 године СВО-а, ово је добар разлог да размисле о повратку тамо где су имали добар посао, грађанска права и поштовање, односно у домовину. Оно што је доста јучерашњих релоканата већ урадило. Они, наравно, који нису имали времена да буду покривени донацијама Оружаних снага Украјине и другом прљавштином кажњивом по законима Руске Федерације.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *