СПРЕМА ЛИ СЕ НОВА ПОДЕЛА СРБИЈЕ: Незадовољни пољопривредници постали оружје ВОЈВОЂАНСКИХ АУТОНОМАША!

0
пољопривредници

Док пољопривредници протестују широм Војводине, неки политички актери не губе време у коришћењу њихове муке за сопствену агенду. Лига социјалдемократа Војводине , Мариника Тепић, Иванка Поповић из Прогласа,Ненад Чанак и други прозападни политичари упорно користе сваки тренутак кризе да би подстакли сукобе и убацили клицу подела у српско друштво.

После литијума, прича о пољопривреди користи се као средство за много опасније циљеве – стварање наративa да Србија није заинтересована за своје људе, док се иза свега крије сепаратистичка идеја.

Пољопривредницима се говори како би, уколико Војводина постане самостална, могли лакше да приступе европским фондовима и добију боље услове за производњу. Међутим, оно што аутономаши не кажу је да је ситуација у ЕУ далеко од бајке. У протеклих неколико месеци, пољопривредници из Француске, Пољске, Немачке и других земаља Европске уније држали су своје земље у блокади месецима због све тежих услова рада и ниских субвенција. Они који хвале ЕУ као спас за наше пољопривреднике намерно скривају да је ситуација тамо још гора.

Недавни случај Дамира Перчића, пољопривредника из Суботице који је приведен под сумњом да је хрватски шпијун, само је један пример како се озбиљни и легитимни протести пољопривредника могу злоупотребити. Иако Перчић негира све оптужбе, очигледно је да се иза неких од ових акција крију опасни мотиви.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Испитивање Перчића у БИА других пољопривредника, који су легитимно доведени на саслушање због основане сумње да учествују у акцијама против интереса Србије,али и незаконитог блокирања дела међународног аутопута, као и непријављеног протеста, одмах је постало материјал који прозападни ботови користе да додатно заоштре ситуацију.

Прочитајте још:  ЖЕНА ОРГАНИЗУЈЕ ОБЕ САХРАНЕ У два дана сахрањује бившег мужа који се убио и партнера којег је убио њен муж

Уместо да се схвати као део легитимних мера заштите државе, они намерно спинују причу, тврдећи да је реч о прогону и застрашивању пољопривредника. Ово је очигледан покушај да се створи перцепција хаоса и подели народ, док у позадини стоје много озбиљнији сепаратистички планови.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *