ПАФ ДЕДИЈЕВО ХАПШЕЊЕ КОЈЕ ЋЕ УЗДРМАТИ ХОЛИВУД: Звезда која је сањала Амерички сан сада осуђена за трговину људима и педофилију?

0
паф

Паф Деди

Шон Комбс, познатији као Пи Диди или Паф Деди, налази се у центру огромног скандала који потреса свет забаве и музике. Против њега су поднете бројне оптужбе које укључују трговину људима, сексуалну експлоатацију, рекетирање и педофилију. Ови догађаји су изашли у јавност након што је више од 120 људи, укључујући мушкарце, жене и малолетнике, поднело грађанске тужбе против њега, тврдећи да су били жртве злостављања у периоду који се протеже од 1991. године до данас.

Према изворима, Комбс је организовао забаве, познате као “беле журке” и “Freak Offs”, на којима су учествовали многи познати из света шоубизниса. Током ових забава, наводно су се догађале оргије, силовања и сексуална експлоатација, уз употребу дрога. Многи познати гости, укључујући звезде попут Леонарда Дикаприја, Џенифер Лопез и Џастина Бибера, редовно су присуствовали овим догађајима. Иако за сада нема доказа да су сви гости знали шта се дешавало иза затворених врата, ови догађаји су привукли велику пажњу јавности.

Комбс се тренутно налази у затвору, где чека суђење, а његови адвокати категорички одбацују све оптужбе, наводећи да је реч о неоснованим тврдњама и медијској хајци. Са друге стране, тужиоци тврде да је Паф злоупотребљавао своју моћ и утицај како би приморао жене и малолетнике на сексуалне односе, и да су те радње обављане уз претње и насиље​.

Овај случај има потенцијал да открије још више детаља о мрачним странама шоу-бизниса, а многи страхују да би ускоро могао бити објављен списак других славних личности које су учествовале у овим догађајима.

Прочитајте још:  Јурић објавио што нико није смео: Ако ми се нешто деси, они ће фотографије пустити у јавност!

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *