Зашто ниси раније родила децу!? Опозициони медији напали министарку Милицу Ђурђевић у Лесковцу (ВИДЕО)

0
министарку

Милица Ђурђевић Стаменковски

Уредник и новинар опозиционе Југпрес информативне агенције, Љиљана Стојановић, напала је министарку Ђурђевић Стаменковски на конференцији за штампу у Лесковцу.

Она је министарку за бригу о породици и демографију оптужила да не може да се позива на повећање наталитета, јер је и сама касније родила децу.

Након што је министарка претходно изнела статистичке податке да се млади све касније одлучују за ступање у брак и рађање деце, новинарка јој је упутила срамно питање:

“А када сте Ви родили своје прво дете?”, упитала је опозициона новинарка.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милица Ђурђевић Стаменковски (@djurdjevicmilica)

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иако у народу постоји изрека да глупих питања нема, од новинара који долазе на овакве конференције би се с правом очекивао већи ниво информисаности о онима којима постављају питања. Већина Србије зна да је министарка Ђурђевић пре годину и по дана добила близанце, након што је прошла кроз процес вантелесне оплодње.

Иако су присутни реаговали на неумесно питање које задире у приватност, министарка Ђурђевић је инсистирала да одговори, наглашавајући да је тачно да је требало раније да се оствари као мајка, али да се дуго борила за потомство.

 

“Волела бих да сам раније могла да добијем своју децу, али као и многи парови у Србији борила сам се за потомство”, рекла је Ђурђевић.

Не можемо, а да се не запитамо, какве би реакције одређених медија биле, да се било који представник власти или медија који важе за “провладине”, било којој жени из опозиције обратио са оваквим или сличним питањем. Јасно је да власт мора да трпи веће ударце, него опозиција, али примитивно задирање у приватност у овом случају престаје да буде медијска слобода и своди се на чист безобразлук и очигледно недостатак аргумената.

Прочитајте још:  УХАПШЕН син Кељмендија, главног нарко боса блиског свим режимима на Балкану

Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *