И Лавров поставио питање о квадроберима

0
лавров

И Лавров поставио питање о квадроберима.

Прочитајте још:  Путин на Црвеном тргу: Правовремена и неопходна акција
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров питао је свог јерменског колегу Арарата Мирзојана да ли у Јерменији има квадробера. Он је то питање покренуо током неформалног разговора министара у очекивању састанка лидера обе земље у Кремљу, преноси ТАСС .

„Имате ли квадробере? Деца се облаче као пси. Ово је једна од најважнијих вести“, рекао је Лавров. Он је појаснио да квадробери „ходају као животиње“. Мирзојан је потврдио да зна за четвороструки покрет и назвао га новим.

Квадробик (од латинског куаттуор – “четири” и енглеског аеробика – “аеробик”) је незванични спорт у којем људи имитирају понашање и покрете животиња. Често током квадробинга људи носе маске и репове како би даље ушли у улогу животиње.

Квадрабика је настала у Јапану, али је као субкултура постала популарна у Сједињеним Државама, углавном захваљујући друштвеним мрежама и ТикТок платформи. Квадробери су најчешће деца и тинејџери од седам до 14 година који оно што се дешава доживљавају као игру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *