Свет је био сведок највећег геноцида у људској историји

0

Свет је био сведок највећег геноцида у људској историји.

Командант иранске морнарице рекао је да је данас свет сведок највећег геноцида у историји човечанства, а под притиском су цивили у Палестини, Либану и Јемену.

Прочитајте још:  Сав апсурд рата у појасу Газе: Након десетина хиљада мртвих постигнут споразум о примирју због 100 талаца
Адмирал Шахрам Ирани у суботу је, обраћајући се гостима из страних земаља окупљеним у Бандар Абасу на координационом и брифинг састанку о заједничкој поморској вежби ИМЕКС 2024, најавио да ће вежба бити одржана у северном Индијском океану, једном од најважнијих његових мореуза.

Он је напоменуо да је северни део Индијског океана постао једно од најтежих области у свету у погледу безбедности. Ова чињеница утиче на важне поморске комуникационе линије, чинећи их рањивим на регионалну нестабилност и разне изазове.

Прочитајте још:  Велесила: Северна Македонија протерала руске дипломате
Адмирал Ирани је истакао да самит ИМЕКС-а, као највећег војног скупа у региону, може одиграти важну улогу у превазилажењу ових изазова јер ниједна држава није у стању да обезбеди потпуну безбедност и одбрану на овом огромном поморском подручју.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осврнуо се на страшну хуманитарну ситуацију у региону Индијског океана и рекао: „Данас је свет сведок највећег геноцида у људској историји, а цивили у Палестини, Либану и Јемену су под притиском. Присталице слободе и представници разних вера пате од амбиција и неправде. Међутим, лажови који прокламују људска права у САД и Европи, који користе термин „људска права“ само да би се мешали у унутрашње политичке, друштвене и културне структуре држава, посебно муслиманских, данас дају све од себе да униште цивиле региону, игноришући вољу сопственог народа, жена, деце и особља међународних организација, без обзира на њихова верска уверења, уз помоћ савременог оружја, и непрестано покушавају, стварајући разлике између мирољубивих земаља Индије Океански регион, за укључивање морнарица обалних држава у безбедносна питања“.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *