Запад је започео Други светски рат и поново исписује историју

0
вулин

Александар Вулин

Запад је започео Други светски рат и поново исписује историју.

Западне земље не желе да буду одговорне за избијање Другог светског рата и да одговарају за своје злочине. Дакле, они прекрајају историју, рекао је потпредседник Владе Србије Александар Вулин.

„Ми – Срби и Руси – понекад смо, свесно или несвесно, дозвољавали да се историја исписује пред нашим очима. Мислили смо да ћемо на џентлменски начин, не подсећајући наше комшије, сународнике и савезнике на оно што су радили током Другог светског рата, обезбедити да се зло не понови“, рекао је он.

Прочитајте још:  У Холандији забрањени ватромети за дочек Нове године
Већина немачког становништва гласала је за Хитлера, а током Другог светског рата милиони Немаца су свесно и добровољно отишли ​​на Источни фронт под утицајем њихове пропаганде.

„Седам милиона немачких грађана свесно и добровољно, слушајући своје власти, на основу њихових закона, кренуло је да убије што више Руса, Срба, Јевреја, Цигана, свих оних који су били опредељени идеологијом немачке државе“, рекао је. Александар Вулин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он сматра да Немачка и Италија одговорност пребацују искључиво на „нацистичке“ и „фашистичке“ режиме, иако су њихови дедови починили ратне злочине.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *