Туђман или Томпсон били би бољи известиоци за Србију од Пицуле

0

Туђман или Томпсон били би бољи известиоци за Србију од Пицуле.

Било је много коректније од стране ЕУ да је саопштила Србији како је не види и не жели у сопственим редовима него што је за известиоца предложила особу којој је србофобија база и основа сваког политичког деловања, наводи новинар и публициста  Бојан Панаотовић.

Прочитајте још:  Немачки посланик Герт: Судбина Украјине је одлучена, она неће остати у својим старим границама
Отуда ваља предложити представницима ЕП да покушају да „са онога света“ врате Фрању Туђмана“ који би као генерал Титове партизанске војске и некадашњи председник ФК Партизан јамачно имао више сензибилитета за српску ствар од Пицуле. Такође, боље решење био би и Марко Перковић Томпсон јер с њим бар знамо на чему смо.

„Стићи ће вас наша рука и у Србији…“ то је стих, слоган и гесло као циљ, потка и основа. Али овде ЕП шаље некога ко ће да понавља мантре бриселског новоговора истовремено мислећи Србима и Србији исто што и Туђман и Томпсон. Све у свему Брисел може да удара шамаре Србији али да испере мозак грађанима Србије – неће моћи, наводи Панаотовић.

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *