Босанска Крупа: Малолетник који је извршио напад на полицијску станицу био је “миран дечко”

0

Босанска Крупа: Малолетник који је извршио напад на полицијску станицу био је “миран дечко”.

Прочитајте још:  Дивљи запад се враћа у Америку: Све више убистава и криминала, све мање полиције (Видео)
Након што се догодио напад на Полицијску станицу у Босанској Крупи где је убијен полицајац, а други теже рањен, сви су згрожени и потресени, а нарочито тамошњи мештани.

Како је за портал „Аваза„ казао Џемал Балкић, први комшија малолетника који је починио овај злочин да је ово био један од најмирнијих дечака, те да никада не би могао ни помислити да би он овако нешто могао учинити.

„Када би се кладио овде с хиљаду људи, ја бих рекао то он није могао урадити. Ја не знам, да га неко није наговорио на то нешто. Он то из своје главе не знам да би могао, он је малолетан. Одавде нико се на њега никад није пожалио. Ја сам га увек хвалио. Откуд та идеја да би он могао то да направи. Жао ми је што је сам себе увукао у проблем”, истакао је Балкић.

Прочитајте још:  Трагедија која је обележила живот у Kоњицу затирање породице Голубовић: Муслимани нису штедели ни малу децу!
Додао је да није успео разговарати с родитељима дечака. Тврди да је дечак био јако добар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Фино се понашао. Био је добар дечак и према становништву. Увек се поздрави фино. Нисмо имали никаквих проблема. Нити се он свађао или тукао с друштвом. Изненадио ме је, то кад сам чуо… Не знам шта да кажем”, казао је Балкић, преноси Аваз.

Аваз

Бонус видео

https://www.youtube.com/@ketrinailuzija

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *