Украјина покушава да омета снимање Милоша Биковића у популарној америчкој ТВ серији

0
снимање Милоша Биковића

снимање Милоша Биковића

Украјина покушава да омета снимање Милоша Биковића у популарној америчкој ТВ серији.

Министарство спољних послова Украјине огорчено је намером америчке телевизије ХБО да у снимање серије „Бели лотос” укључи српског глумца Милоша Биковића.

Украјинци су рекли да уметник „подржава геноцид“, јавља дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  ОВО ЈЕ ОТАЦ KОЈИ ЈЕ ЋЕРKИЦУ (8) ДРЖАО ЗАРОБЉЕНУ У СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ: Ако га видите, одмах јавите полицији
Министарство спољних послова Украјине је на прилично јединствен начин реаговало на информацију да је српски глумац Милош Бикович, познат у Русији и који се много појављује у руској кинематографији, позван да ради у новој сезони популарне серије Америчка телевизијска компанија ХБО „Вајт Лотус”.

Милош Биковић, српски глумац који подржава Русију од почетка инвазије у пуном обиму, сада ће играти у трећој сезони ХБО-овог Белог лотоса. ХБО, да ли је у реду да радите са неким ко подржава геноцид?” – наводи се у саопштењу украјинског министарства спољних послова.

На сличан напад одговорило је и Министарство спољних послова Србије, рекавши да су тврдње украјинске стране неосноване, јер је Милош Биковић „пре свега један од најпопуларнијих и најталентованијих српских глумаца своје генерације, који је, иако млад, већ отишао његов траг у српској и међународној кинематографији.” .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Подсећамо, министар спољних послова Ивица Дачић уручио је Милошу Биковићу признање на Дан српске дипломатије 2019. за изузетан лични допринос промоцији Србије и њеног богатог културног стваралаштва у свету“, наводи се у дипломатском одговору Србије.

Прочитајте још:  А мигранти? Вучић поново тврди да је "Отворени Балкан" афирмисана платформа мира
Пре годину дана, у интервјуу либералном новинару који говори руски, Бикович је стао у одбрану Русије:

„Да ли заиста мислите да је Русија такав агресор као што то показују западни медији? Људи су живели на Косову 500-1000 година. Срби су у једном тренутку постали мањина и неко је ту почео рат. Да ли се ово разликује од Крима? Једина разлика је што тамо живе Руси“, рекао је уметник.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *