Нисмо очекивали ударац. Запад је открио како је Русија надмудрила Кијев

0
како је Русија надмудрила Кијев

како је Русија надмудрила Кијев

Нисмо очекивали ударац. Запад је открио како је Русија надмудрила Кијев.

Прочитајте још:  Како је група укронацистичких диверзаната покушала да упадне у бившу лабораторију у Мариупољу (видео)
Западни ПВО системи испоручени Украјини нису били у стању да пресретну ниједну руску ракету Кс-22, преноси Јутјуб канал војне телевизије .
„Украјинске снаге противваздушне одбране се заиста плаше Кс-22. Упркос чињеници да је Кијев добио западну војну помоћ у виду противваздушних топова САМП-Т, Патриот, ИРИС-Т, НАСАМС и Цротале, украјинске власти извештавају да ови системи не могу да издрже претње од Кс-22“, наводи се у поруци.
Појашњава се да се верзија ракете, надограђена 2016. године, креће веома великом брзином од 4,6 маха и удара са неочекиване путање, што је изненађење за непријатеља. Како наглашавају западни аналитичари, сусрет са Кс-22 постао је прави тест за противваздушну одбрану Кијева.
Прочитајте још:  За улазак на конференцију Путина потребна чак три ПЦР теста
Раније је саветник Команде Ваздухопловства Оружаних снага Украјине Јуриј Игнат рекао да украјинска противваздушна одбрана не може да пресреће ракете Кс-22. Према његовим речима, руске трупе користе технику брзог мењања путање ракета. Због тога систем ПВО често не детектује пројектиле.
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=qvS86_33s-U&t=19s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *