Вјоса и Генци поручили: За Косово* је Улцињ други дом

2

Вјоса и Генци поручили: За Косово* је Улцињ други дом.

Прочитајте још:  ДРАГАНА МИЉАНИЋ: СРЕЋАН ВАМ ПРАЗНИК 8. МАРТ, "ДАН ХИЈЕНА"
За нас је Улцињ други дом и о томе најбоље сведоче наше историјске, културне и туристичке, породичне и пословне везе, казала је председница лажне терористичке парадржаве Косова Вјоса Османи током данашње посете Општини Улцињ.

Председник Општине Улцињ Генци Ниманбегу угостио је данас Вјосу Османи Садриу, амбасадорку тзв. Косова у Црној Гори Ариану Жерка Хоџа, као и шефицу кабинета председнице Леарту Холај.

Прочитајте још:  Шиптарски медији објавили нацрт "Заједнице српских општина" на који је Курти пристао у Бриселу!
Османи је, како је објављено на друштвеним мрежама, честитала Ниманбегуу на новој позицији шефа града са историјом, културом и традицијом.

“За Косово* Улцињ је други дом и о томе најбоље сведоче наше историјске, културне и туристичке, породичне и пословне везе”, казала је том приликом Османи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У објави се наводи да Ниманбегу се захвалио Османи на посети граду Улцињу.

“За нас су народ Косова* и институције Косова* били, јесу и остаће пут интелектуалног, културног и туристичког уздизања на чему смо вечно захвални. Наш заједнички пут наше две земље Косова* и Црне Горе ка европским интеграцијама, добрим међудржавним односима, продубљивање сарадње на различитим нивоима биће мото на којем ћу градити политике институције коју водим”, казао је Ниманбегу.

Прочитајте још:  УДАР НА ДЕЦУ Вучићеви епидемиолози враћају маске у школе!
Састанку су присуствовали и министар људских и мањина у Црној Гори Фатмир Ђека, потпредседник општине Сабри Салај и директор Туристичке организације Ћазим Хоџик.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вјоса и Генци поручили: За Косово* је Улцињ други дом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *