Ђилас понизио Ћуту у Смедереву

0
смедереву

Драгана Ђилас

Протест који је 5. августа одржан у Смедереву на најбољи начин потврђује све оно што је наш лист објављивао неколико дана уназад, с обзиром на то да су говорници на скупу били Владимир Штимац испред Новог ДСС, али и Гојко Божовић испред „ПроГласа“, иза кога, што је већ опште познато, стоји Драган Ђилас, док за Александра Јовановића Ћуту „није било простора“.

Ово недвосмислено доказује да су Ђилас и његов „еколог“ Никола Коља Крстић, који је са својим покретом „Тврђава“ јавности представљен као организатор протеста, дефинитивно понизили Ћуту, коме није било дозвољено да се обрати окупљенима, иако је за разлику од говорника на овом скупу, и поред свих својих широј јавности познатих слабости, политичко деловање од почетка заснивао на „еколошким“ темама.

Све наведено је резултат  ситносопственичких препуцавања опозиционих странака и јасно показује да њима екологија не представља ништа више од пуког средства за реализацију дневнополитичких циљева и манипулисање народом.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *