Дачић: Ухапшене четири особе које су планирале нереде сутра у Београду

2

Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић: Ухапшене четири особе које су планирале нереде сутра у Београду.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је полиција у Суботици, у сарадњи са БИА, ухапсила четири лица, која су сутра планирала напад на полицију и изазивање насиља и нереда на протесту у Београду.

“Полиција је у Суботици, у сарадњи са БИА, ухапсила четири лица, Д.Р. (46), З.Ц. (35), С.В.Т. (38) и Д.Е.(41), која су сутра планирала напад на полицију и изазивање насиља и нереда на протесту у Београду, чиме су припремали напад на уставно уређење.

Прочитајте још:  Вучић је рекао да разговор са Зеленским није променио став Србије о антируским санкцијама
То се све види из њихове преписке. Лица ће бити предата тужилаштву на даље поступање,” изјавио је Дачић.

Телеграф.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Дачић: Ухапшене четири особе које су планирале нереде сутра у Београду

  1. селективна примена контроле људског ума путем одређених уређаја програма и алгоритама ( о чему је министар тома мона јавно признао да је у СРБИЈИ увезено прњко 25 комплета уређаја и опреме за мучење злостављање инубијање људи а то је и посланик Гавриловић у Скупштини прошле године потврдио али нисунреклимкоје фирмњ су увезле ту веома опсасну опрњму без икакве контроле) ево даје резултата. Питање је зашто се селективно примењује и како је могуће да појединав каомоператер одлучује имунапред зна шта ће се десити. Може овим уређајима да се преко неуронске мреже и опреме прочитаншта неко мисли и размишља али то је индивидуална ствар сваког појединца можеш ти да мислиш шта хоћеш али кад нема извршеног дела онда нема ни доказа. Али овој булументи је потребна лаж и само лаж како би опстала на власти! Питање је кођико су државни службеници и приватне фирмњ које са њима раде створиле такозване зомби војнике ѕпремне на све и свашта о томе ћуте.
    Од прекјуче сви пишу да режим преко државних служби које су претворене у приватни сервис ове власти спремају првокације хапшења паралелне протесте и шта све још али то никоме не доноси добро то је анархија.

    1. уређаји за читање неуронске мреже… има тога али мислим да нису стигли до тога да читају мисли у тој мери. мада никад се на не бих кладио на то докле конкретно је наука стигла.

      јавност (стручна) зна да су стигли дотле да прате који део мозга ти је активиран кад гледаш познату слику лажова. дал ти се активира део за љубав или мржњу. и шта би изабрао, цвет или цев. али то се може установити у помоћу штапа и канапа, не треба ти хигх тецх…. осум ако неће куму да направи пазар.

      па сад седе и не знају како да скаламерију пусте у погон. не зато што не знају како се пали, него зато што не знају ни како се распакује пакет. мисле да је ваздуПЛОхов. то је проклетство подобних.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *