ШИНКОВИЋ И ГЛИГОРИЈЕВИЋ ЛИЦЕМЕРНО ПОКУШАВАЈУ ДА САКРИЈУ: Ристић ухапшен на анти-литијумском протесту, а зарађује од немачког “Дојче веле”

1
ристић

Никола Ристић

ОД добро обавештеног извора сазнајемо да за Николу Ристића, који је у недељу ујутру ухапшен због вандалског блокирања железничке станице „Прокоп“, највећи проблем није ограничење слободе кретања, већ чињеница да му је због ових активности озбиљно угрожена зарада.

Наиме, Ристић има закључен уговор са немачком новинском агенцијом „Дојче веле“ која га издашно плаћа да у Србији спроводи дугорочни пројекат „Медији за младе“, а који је намењен политичкој индоктринацији најмлађих категорија становништва кроз различите медијске платформе.

Међутим, као анти-литијумски екстремиста, који је ухапшен због насиља на јавном скупу, Ристић је дошао у директну колизију са политиком званичне Немачке.

Ристићеви надређени су координатор „Дојче веле“ за Србију Норберт Шинковић и новинарка недељника „Време“ Јована Глигоријевић, који се према њему понашају заштитнички и крију од јавности ове чињенице.

Ристић, Шинковић и Глигоријевићка су растрзани између чињенице да их плаћа немачка новинска агенција, а да са друге стране подржавају анти-литијумске протесте као повод за Беомајдан.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ШИНКОВИЋ И ГЛИГОРИЈЕВИЋ ЛИЦЕМЕРНО ПОКУШАВАЈУ ДА САКРИЈУ: Ристић ухапшен на анти-литијумском протесту, а зарађује од немачког “Дојче веле”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *