АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВИЋ ЋУТА ПРОВАЉЕН КАО САРАДНИК РЕЖИМА? ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА МУ СВЕ ЧЕШЋЕ ЗАТВАРАЈУ УСТА!

3
ћута

Александар Јовановић Ћута, лидер покрета “Еколошки устанак,” постаје централна личност од неповерењеа за све организаторе протеста широм Србије. Да ли је овај самозвани борац за природу заправо тројански коњ у служби режима? Најновији догађаји све више указују на то!

Све је кулминирало пре два дана у Ваљеву, када је Ћути, пред свим окупљеним демонстрантима, забрањено да говори! Овај шокантан потез организатора није први такав случај. На протесту у Смедереву, који се догодио тек пре неколико недеља, Ћути је такође било онемогућено да се обрати маси. Уместо њега, реч је добио Владимир Штимац, који се за разлику од Ћуте никада није бавио екологијом.

Али, зашто му све чешће затварају уста? Једно је сигурно – Ћутино понашање и изјаве последњих месеци све више изазивају сумњу. Његово недавни наступ на ТВ Нова изазвао је праву буру у јавности. Опсовао је председника Србије Александра Вучића, и што је још горе, позвао на насилно рушење уставног поретка! У тренутку када се зелене и леве опције оптужују за екстремизам, овакве Ћутине изјаве делују као да су смишљене да ослабе опозицију и иду на руку режиму.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВИЋ ЋУТА ПРОВАЉЕН КАО САРАДНИК РЕЖИМА? ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА МУ СВЕ ЧЕШЋЕ ЗАТВАРАЈУ УСТА!

  1. i na kraju su svi “saradnici” ? zar to nije malo cudno ? poseca na iljona tihog i zvezdane dnevnike, procitaj kad stignes, sveljudski sabor gde ispada da osim njega niko nije ljud …

  2. ццццц, лош наслов а може и боље. уместо: “АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВИЋ ЋУТА ПРОВАЉЕН КАО САРАДНИК РЕЖИМА? ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА МУ СВЕ ЧЕШЋЕ ЗАТВАРАЈУ УСТА!”

    требало би:

    као сарадник режима
    проваљен је ћута
    организатори протеста
    затварајају му уста

    мала шала елем, стварно, што реко овај горе, сви који су пред протестима су или од режима или од НВО. а многи од НВО (писала васељенска), су били код службе на разговорима, и у талу су. али КО СУ организатори протеста?!?

    јако читам овде, да је монах Антоније одагнао ониг лика “који је организовао” протесте у ваљеву, те је овај побегао и оставио “организаторе у чуду”. у том смислу ( провери вест). па ко је ту коме организатор побогу и зарадбога?

    молим вас, немојте нас збуњивати. мало ли је смутње.

    1. To i jeste jedan od glavnih ciljeva kontrolisane opozicije – da ih ima sto vise, da bi se stvorilo opste nepoverenje, odnosno osecaj beznadja, to jest kad vise nikome ne mozete da verujete. To sto u Srbiji ima ovoliko kontrolisanih opozicija, podcast-ova, “velikih belih duhova” govori koliko je Srbija vazna za “elitu”, tj. pravu mafiju, koja kontrolise (skoro) sve vlade sveta. Medjutim, neki ljudi su zrtvovali svoj zivot da bi pokazali sta znaci prava opozicija. Dovoljna su dva primera – Nebojsa M. Krstic, pravi osnivac Obraza, i Garry Webb, novinar koji je razotkrio Contra-cocaine. Prilozi :

      https://www.youtube.com/watch?v=Rd6S8wQQblA
      https://www.youtube.com/watch?v=wKSYIFSMv2A

      Admine, kao i uvek, snimam slanje ove poruke, evo jos dva videa za tebe, siguran sam da znas zasto sam ih prilozio :

      https://www.youtube.com/watch?v=CUuhtnZl_dU
      https://www.youtube.com/watch?v=OCqfMQs_E2Q

      Veki, sto se tebe tice, u prethodnoj poruci mislio sam na visinu gornjih kapaka, ne duzinu. Takve kapke, kao i “senzualne” usne autohtoni narodi Balkana (i sire) nikad nisu imali. To je odlika azijata, gurbeta i slicnih naroda. Ako se uz to uzme u obzir da srBski jezik ima najcistiji izgovor na svetu, jasno je zasto je Srbija toliko vazna za pravu mafiju, tzv. “elitu”. Cudno kako nisi napravila video o tome ko je unistio proteste u julu 2020. Pomoci cu ti, u slucaju da si zaboravila – to je onaj koga je narod na tim istim protestima SPONTANO izabrao za svog vodju. Jedno vreme ste saradjivali, na skupovima ti se obracao sa “sestrica”, zar ne ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *