ПОТВРДА СТИГЛА ОД РАДОМИРА ЛАЗОВИЋА: И Зелено-леви фронт са организацијама из Хрватске у позадини Беомајдана

0
лазовића

Радомир Лазовић

Оно што је данима све јасније излазило на видело, сада је директно потврђено приликом интервјуа који је за медије Драгана Шолака дао лидер „жуте патке“ Радомир Лазовић испред Зелено-левог фронта.

Лазовић је обавестио јавност да ЗЛФ стоји иза антилитијумских протеста, подржавајући из другог плана „еколошке“ покрете уз помоћ из иностранства, а посебно се ослањајући на Хрватску. Иначе, и раније је забележено да је хрватска политичарка Николина Рајковић учествовала на протестима у Београду.

Као неко ко заједно са организацијама из Хрватске очигледно спроводи и усмерава протесте у Србији, Лазовић је у име ЗЛФ најавио и њихов наставак за јесен.

Иначе, ЗЛФ и њихова иницијатива „Не давимо Београд“ имају традицију спровођења обојених револуција у нашој земљи, управо делујући из другог плана.

Не тако давно су Лазовић и компанија тврдили да су спонтана група грађана која се финансира од приватних донација, а заправо је „Не давимо Београд“ настао као пројекат који је издашно финансирала немачка политичка фондација „Хајнрих Бел“ кроз сарадњу са Лазовићевим удружењем „Микроарт“. Тада се десило и чувено потписивање уговора од стране Радомира Лазовића са самим собом, као истовременим представником донатора и примаоцем донације.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сасвим је извесно да ће се врло брзо открити слични механизми иностраних новчаних токова и иза садашњег покушаја обојене револуције у Србији, која се спроводи као Беомајдан под маском борбе против литијума.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *