„Срби нису бранили Европу, помагали су Турцима да освоје Балкан“: Удружена сарајевско-титоградска свињарија поново скувана у Бечу!

0

„Срби нису бранили Европу, помагали су Турцима да освоје Балкан“: Удружена сарајевско-титоградска свињарија поново скувана у Бечу!

Прочитајте још:  МАРШ “СТАЗОМ ЕГЗОДУСА 2024”: Муслимани Алије Изетбеговића спалили 30 српских села и протерали 1920 српских породица!
Незајажљива мржња према српском народу од стране – традиционално ангажованих – плаћеника из сарајевске чаршије и Титограда, пројављена је у последњем памфлету који је објављен у удруженом злочиначком подухвату бошњачко-монтенегринских портала.

Реч је о тексту који потписује професор са – Србима традиционално ненаклоњеног, Универзитета у Бечу, извесни Оливер Јенс Шмит, који покушава да докаже како су Срби, тобож, издали хришћанску Европу и како су, заправо, помагали Османлијама да окупирају Балкан.

Прочитајте још:  Амерички сенатор: Подршка "Косову" 1999. године једна од највреднијих акција САД
Наравно, ни на крај памети нам није да узимамо за озбиљно гомилу глупости које је изнео извесни Шмит (чији текст можете прочитати, између осталог, и на гласилу Дарка Шуковића), али не желимо да прође неопажено још једна антисрпска диверзија, јер је жртва српског народа исувише велика и страшна, и неописива.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Управо због тога смо и објавили насловну фотографију Ћеле куле као вечни подсетник витешког отпора и борбе за слободу једног великог и  историјског – српског народа.

Борбе, у којој су падали и Османлије и Бечлије, док су плећенички изроди – традиционално – стајали по страни.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *