Вулин о случају Софије Тодоровић: Прихватам критику, нисам се довољно посветио

0
вулин

Александар Вулин

Потпредседник Владе РС Александар Вулин огласио се поводом испитивања на аеродрому директорке Иницијативе младих за људска права Софије Тодоровић

Саопштење преносимо у целости:

“Софија Тодоровић није била ни на једном списку за појачану контролу и задржавање. То је још једна чињеница која говори колико издајника и олоша није обухваћено мерама државних органа и разлог што сматрам да се нисам довољно посветио таквим лицима.

И моји сарадници и ја смо највећи део времена и ресурса трошили на борбу са нарко-дилерима, убицама и шпијунима занемарујући бројне издајнике и потцењујући зло које чине нашој земљи.

Прихватам и критику да такве плаћенике није требало задржавати на граници, да, стране држављане који нападају Србију треба задржати и вратити а наше држављане који сматрају да је тзв. Косово држава, да је НАТО пакт оправдано бомбардовао Србију и да је у Сребреници био геноцид који су починили Срби, е такав домаћи олош треба хапсити и судити им за рушење уставног поретка и издају.

Прихватам одговорност за ту грешку и надам се да ћу је ја или неко други исправити првом приликом”, изјавио је потпредседник Владе РС Александар Вулин коментаришући јавно кукање због задржавања и испитивања на аеродрому директорке Иницијативе младих за људска права Софије Тодоровић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *