Вулинова изјава потврдила дуплу игру Софије Тодоровић са режимом?

0
тодоровић

„Мени није јасно зашто јој режим на овај начин подиже рејтинг и видљивост? Реално, њене ставове не дели ни 1% овдашњег становништва. Самопромотерка, самозапослена. Потпуно је небитна.” – овим речима један читалац на Н1 оправдано сумња у праву улогу Софије Тодоровић, а вечерашња изјава Александра Вулина само додатно подгрева ту сумњу.

Вулин, који је као бивши директор Безбедносно-информативне агенције добро упознат са свим аспектима безбедности, изјавио је да „Софија Тодоровић није била ни на једном списку за појачану контролу и задржавање.”

Он је истакао да је то само још један доказ колико „издајника и олоша није обухваћено мерама државних органа”. Како је могуће да Софија, која се представља као велика противница режима, није под будним оком безбедносних служби?

Директорка НВО “Иницијативе младих за људска права” је данас изјавила да је поново задржана на граници и да се осећа као да је на неком списку неподобних.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вулинова изјава само додатно потврђује сумњу да Софија Тодоровић можда игра двоструку игру. Да ли је она заиста противник режима или само још један играч у њиховој великој политичкој представи? Ако није на списку, како тврди Вулин, да ли је онда могуће да се ради о контролисаном опозиционару, који је ту само да би се симулирала демократија?

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *