НИЈЕ ,,ЧИСТ“ КАКО СЕ ПРЕДСТАВЉА: Богата криминална биографија лажног „еколога“ Милована Петровића

3
петровића

Милован Петровић (Фото: Принтскрин)

У претходном периоду, у више патриотски оријентисаних медија демаскирана је улога једног од предводника тзв. еколошких протеста на подручју Ужица Милована Петровића из Милићевог Села код Пожеге, а првенствено његово прикривено ангажовање на разбијању ових протеста за рачун српске службе.

Да су медијски обелодањене чињенице о његовом лику и (не)делу дубоко погодиле Петровића сведочи то да је брже-боље кренуо да износи апсолутно неутемељене тврдње да не поседује ниједну мрљу у својој прошлости, те да за њега наводно ,,ништа не може да се нађе“.

Међутим, да су његови покушаји да побегне од истине у старту осуђени на пропаст најбоље илуструје чињеница да је својевремено, као директор државног предузећа ,,Агроиндустрија“ из Ужица, оптужен за вршење кривичних дела злоупотребе службеног положаја и деликата против привреде, будући да је, у циљу стицања личне користи, уклањао са лагера и препродавао велике количине алкохолних пића које је производило ово предузеће, а које је притом лажно фактурисао.

О каквом човеку се ради доказују и невоље бројних преварених пољопривредника и сточара из његовог краја, којима као директор и одговорно лице предузећа ,,Месар“ из Ужица није исплаћивао новац за откупљену стоку, нити испунио обећања да ће им се накнадно одужити ,,одређеним услугама“.

Поред свега тога, треба истаћи да је Петровић доспео на лош глас и у Чајетини, где је покушао да украде казан ракије из једног породичног домаћинства, због чега је био пријављен полицији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Стога, водећи рачуна о поштовању медијских постулата истинитог, правовременог, објективног и потпуног информисања јавности, портал ,,Васељенска“ овом приликом отворено позива Петровића да се изјасни на околности гореописаних догађаја и појасни своју улогу у њима, а како би спрао макар део љаге са свог имена.

Прочитајте још:  Наставница Јанковић: За цурење тестова крив је министар

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “НИЈЕ ,,ЧИСТ“ КАКО СЕ ПРЕДСТАВЉА: Богата криминална биографија лажног „еколога“ Милована Петровића

    1. Apsolutno zlonamerno, netačno i zlonamerno gospođo Milošević !!! Iz vašeg komentara jasno se vidi kakav je vaš identitet i integritet i kakva ste vi g**vna. Pričate nebuloze, a nemate pojma koliko čitalaca dnevno posećuje sajt vaseljenske.tv. Što ne idete i ne posećujete interenet portale koji vam odgovaraju prema vašoj pripadnosti drugosrbijanštini. Idite tamo gde vam je mesto, gde se okuplja šljam kakvi ste i vi i kome se raduju(simislis simile gaudit – ako ste učili latinski) ! Mnogi su ovaj portal posećivali dok se zvao vaseljenska.com. Radite to zbog toga što se radi o patriotskom portalu i ne treba da ga prljate vašim komentarima, jer vas sigurno za to plaća SNS, ili neka njihova koalicina partija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *