Шиптарски терористи настављају са терором: Упали у трезор НБС у Лепосавићу

0
србе

Шиптарски терористи у униформама (Фото: Весна Веизовић / Ваељенска)

Шиптарски терористи настављају са терором: Упали у трезор НБС у Лепосавићу.

Прочитајте још:  Министарство финансија САД објаснило разлог раста долара
Шиптарски терористи управо врше претрес у објекту Управе за трезор – Народне банке Србије у центру Лепосавића, потврђено је за КоССев.

Акција се врши по налогу такозваног Суда у северном делу Митровице, пише КоССев. У објекту су службеници Куртијевих фаланги из Приштине, као и терористи из региона Север, наводи се.

„По овом налогу ми смо данас ушли у објекат Министарства финансије Србије, Управа за трезор Народне банке Србије у Лепосавићу“, потврдио је за КоССев заменик командира “КП” за Север, Ветон Ељшани.

Прочитајте још:  Начело ПроГласа: Судија Мајић се хвали што је пустио на слободу шиптарске терористе оптужене за тешка убиства и силовања Срба
Акција се врши, додао је за овај медиј, у вези са случајем „прање новца“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Приведених нема. Ситуација је потпуно иста као када смо акције вршили раније у банкама на Северу. Ко је главни у институцији ће се испитати. Узимају се сведоци који ће бити ту док се место прегледа“, пише КоССев.

Највероватније ће се, наводи се, како је то био случај и током затварања финансијских институција у мају месецу, и овде запленити све што службеници буду нашли од документације, рачунарске опреме и новца.

Прочитајте још:  Зграду општине Лепосавић чува 30 припадника тзв. косовске полиције
Ова финансијска институција Србије није била затворена у акцији из месеца маја, када је такође Управа за трезор – филијала у Косовској Митровици затворена са још четири пословнице Банке Поштанске штедионице на Северу Космета.

Три месеца касније, односно почетком прошлог месеца, косовске власти затвориле су и свих девет филијала Поште Србије на Северу Косова.

Прочитајте још:  Нека неко из УКП-а министру Стефановићу објасни разлику између наркотика и опијата
Објекат Управе за трезор у Лепосавићу, налази се у истој згради где је донедавно био измештен Привремени орган општине Лепосавић, затворен крајем прошлог месеца.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *