МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

0
кнежевић

Милан Кнежевић

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

Прочитајте још:  Још неке земље би могле да забране улазак Кнежевићу и Мандићу
Лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић рекао је да реис исламске заједнице Рифат Фејзић, умјесто да критикује своје сународнике због њихових антиправославних ставова, он некако покушава њега да прогласите „исламофобним“ јер подсјетио да медреса у општини Тузи носи име Мехмеда Другог Освајача.

А замислите да нека школа у Црној Гори носи назив „Милош Обилић“ или „Карађорђе Петровић“? Одмах би писали Борељу, Фон дер Лајен и Бајдену да Вас заштите од српског света. За разлику од Вас и Ваших сународника из БС-а којима смета споменик митрополиту Амфилохију, мени не смета медреса у Миљешу. У томе је разлика – поручио је Кнежевић Фејзићу.

Прочитајте још:  Хрватска се и званично поистоветила са усташама: Тројица политичара из Црне Горе непожељна због Резолуције о Јасеновцу
И на крају, Кнежевић је рекао реису да се нада да је отплатио онај стан који му је по повлашћеним условима продао Главни град на челу са Миомиром Мугошом.

Скупо Вам га оно продаше: 74 квадрата за 13 хиљада евра. И то у „руским“ кулама. Да и брат Кадиров поселами – закључио је Кнежевић.

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *