“Домољуб” Вуксановић мерка Боку: Више се неће десити да се хрватски глас не чује у которском парламенту

1

(фото:ИН4С)

“Домољуб” Вуксановић мерка Боку: Више се неће десити да се хрватски глас не чује у которском парламенту.

“Више се никада неће десити да се хрватски глас не чује у которском Парламенту, јер док звоне звона катедрале св Трипуна до тада ћемо ми бити овде и наш глас ће се чути у которском Парламенту, глас који је за добро и Хрвата и свих добронамерних грађана и Котора и Црне Горе”, изјавио је председник Хрватске грађанске иницијативе, доказани србомрзац, домољуб Адријан Вуксановић, на синоћној централној конвенцији ове партије.

Прочитајте још:  МАНДИЋ ОШТРО О КРИВОКАПИЋУ: Можда ради по налогу ЦИА!
Он је додао да је поносан на то што тако мала заједница показује такав виталитет, те да има појерење у ХГИ и политику коју спроводе, јер је она за опште добро.

“ХГИ на бедему медитеранске Црне Горе. Нема бедема без камена, а наш камен је камен катедрале св Трипуна, наш камен је камен Госпе од Шкрпјела, наш камен је камен зидина старог града, наш камен је овде од седмог века. И нема бедема без људи, а Хрватска грађанска иницијатива је израз чежње небројених генерација које су подносиле жртву због хрватског имена. И ми данас гласно говоримо оно што су други морали шутјет и због чега су трпели. Али не чини сваки камен бедем, само постојан и чврст камен може бити дио бедема. Ми смо показали да имамо и снагу и постојаност”, нагласио је Вуксановић.

Прочитајте још:  У СТАНУ КРИО 10 КИЛОГРАМА ДРОГЕ Ухапшен младић на Новом Београду: Нашли му и два мобилна телефона
Закључио је да нема тога што им се може понудити да прихвате, а да ће погазити темељне вредности хрватског народа и државе Црне Горе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Домољуб” Вуксановић мерка Боку: Више се неће десити да се хрватски глас не чује у которском парламенту

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *