ВЛАДИМИР ВИШИЋ УДАРА НА МИЛЕТУ СЛАНКАМЕНЦА: Жели лидерску позицију у њиховом удружењу

0

Према наводима учесника данашњег пропалог тзв. протеста пољопривредника у Новом Саду, Владимир Вишић, доскорашњи блиски сарадник Милете Сланкаменца из “Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије”, у видно алкохолисаном стању је изнео низ оштрих критика на Сланкаменчев рачун.

Наиме, уз обиље псовки је оптужио Сланкаменца да је својом неспособношћу и ароганцијом упропастио велики потенцијал за успешан протест, ослањајући се на “Проглас” уместо на искусне активисте, у које Вишић пре свега убраја себе.

Због тога је Вишић изјавио да ће “научити памети новопеченог и приученог паора” Сланкаменца и то тако што ће му преотети водећу улогу у “Иницијативи за опстанак пољопривредника Србије”.

При томе сматра да би, са њим на челу уместо са Сланкаменцем, кога је назвао и “кукавицом”, то удружење имало далеко веће могућности да организује масовне и насилне протесте, какве је и до сада узалудно очекивао.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *