Тадић постао директор кинеске свемирске компаније

1
тадић

Борис Тадић

Тадић постао директор кинеске свемирске компаније.

Прочитајте још:  Немачки "Шпигл": Вучић закључао демократију у Србији
Кинески добављач услуга у области свемирске технологије и земаљских апликација УСПЕЈС Технолоџи Гроуп именовао је бившег председника Србије, Бориса Тадића, на позицију независног неизвршног директора компаније са седиштем у Хонг Конгу.

Како преноси Бизлифе.рс, у саопштењу компаније, истиче се да ће Борис Тадић, заједно са новоименованим извршним директором и председником Управног одбора, Беном Амором, генералним директором Арапске организације за информационе и комуникационе технологије, допринети значајном унапређењу међународне конкурентности Групе.

Прочитајте још:  КИНЕЗИ опет затварају милионе због неколико случајева KОВИД-а!
Њихово искуство у сектору ваздухопловства и глобална визија би требало да олакшају ширење сарадње и боље искористе развојне могућности на глобалном тржишту. Позиција независног неизвршног директора подразумева саветодавну улогу, где Тадић разматра пословне перформансе и пружа стратешке смернице, али не учествује у свакодневном управљању организацијом – закључује се у саопштењу.

Данас

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Тадић постао директор кинеске свемирске компаније

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *