ЛАЖНИ ЕКОЛОГ МИЛОВАН ПЕТРОВИЋ НАСТАВИО СА РАСКРИНКАВАЊЕМ ОПОЗИЦИЈЕ

0
петровића, петровић

Милован Петровић (Фото: Принтскрин)

Како смо већ писали, самозвани „еколошки првоборац“ и оснивач минорне организације „Српски орао“ Милован Петровић је у обраћању преко „Фејсбука“ наставио са жестоким критикама својих дојучерашњих сабораца и опозиционих посланика, лидера странке „Еколошки устанак – Ћута“ (ЕУ – Ћута) Александра Јовановића – Ћуте, председника Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа и лидера странке „Ново лице Србије“ (НЛС) Милоша Парандиловића.

Овог пута, квазиеколог Петровић је отишао корак даље и констатовао да „опозиција у Србији не постоји“, након чега је поменутим лидерима опозиционих партија упутио салву увреда и псовки, чиме је дефинитивно потврдио да је време њихове сарадње неповратно прошло.

Подсећамо да је до поменутог сукоба и раскола дошло због тога што Петровић као истакнути „еколог“ сматра да су га Јовановић, Ђилас и Парандиловић издали у борби за тзв. еколошку агенду и да се на недавно окончаној седници Народне скупштине Србије на којој је одбачен Предлог закона о изменама и допунама Закона о рударењу и геолошким истраживањима, нису довољно заложили да се чује глас „еколога“ у јавности.

Погледајте видео:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *