Kороман огорчен дебаклом Звезде: Брука и срамота, играју преплаћени странци, а децу продајемо

0

(фото: Твитер@RSBForum)

Најтежи пораз Црвене звезде у историји тешко је пао свим искреним звездашима, многи су и даље у неверици због чињенице да је тим Владана Милојевића деловао као боксерска врећа у дуелу са Бајерном.

Огорчен је и Огњен Kороман, стрелац једног од два гола са сусрета са Бајерном (2:3) из 2007. године, када су црвено-бели, иако притиснути тешким финансијским мукама, одиграли одличан меч против реномираног ривала.

– То је реалност… Јесте брука и срамота, али су стварно лоше играли. У чему је тачно проблем захтава дубљу анализу стручног штаба и играча, али стварно брука за Звезду и српски фудбал – каже Kороман за Вечерње новости.

Присетио се Kороман меча од пре 12 година на “Маракани” када је екипа одиграла далеко борбеније и срчаније, “испрсила” се Немцима и тек у самој завршници изгубила утакмицу. Прави Огњен паралелу на данашњи тим Звезде, потенцира лоше странце.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Ови данас су више размажени и мислим да је много фудбалера у Звезди преплаћено, поготово странци који не пружају игре у складу са новцем за који су доведени. Играчи са стране нису свесни одговорности Звездиног дреса и олако гледају на све то – разочаран је бивши нападач Звезде.

Посебно је киван Kороман на политику клуба да продаје своју децу.

– Смета ми то. Да ли је то политика клуба да ми немамо стрпљења да испратимо Јовељића и браћу Илић… Kупујемо странце и форсирање тих играча ће можда дати резултате у неком наредном периоду, али засада од тога нема резултата.

Прочитајте још:  УКРАЈИНСКИ ТЕНИСЕР ЖЕЛИ ДА УБИЈА РУСЕ? "Да сам видео њиховог војника, знао бих шта да урадим"

Ова сезона, каже Kороман, памтиће се само по томе да је Звезда зарадила од уласка у Лигу шампиона, и ни због чега више.

– Звезда се квалификовала у Лигу шампиона другу годину заредом и мисли да је решила све проблеме. Међутим, можда је боље да уђемо у ЛШ, узмемо новац и обезбедимо се финансијски, а да играмо у Лиги Европе где нам је место и где припадамо по квалитету. Ако се стабилизујемо психички, мислим да имамо реалне шансе да одиграмо добро у Атини и останемо у Европи

Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *