БОЈИМ СЕ ЗА СВОЈ ЖИВОТ: Мигранти снимљени како упадају у куће по Сомбору, медији игноришу! (фото)

3

(Фото: Принтскрипт)

„У својој држави се бојимо за сопствени живот“.

Друштвене мреже постале су последње уточиште грађана Србије који желе да се пожале на насиље, а упркос систематској цензури и гушењу слободе говора информације и даље спорадично излазе у јавност.

Док се у великим медијима објављују непроверене информације о наводним нападима на мигранте које није потрврдила полиција, упади у куће наших грађана се систематски игноришу.

Фотографија миграната како прескаче зид куће шокирала је друштвене мреже, а грађани се питају колико често се такви упади дешавају када пролазници успевају да их фотографишу на делу.

Немогуће је са 100% утврдити локацију где се десио упад, међутим грађани који су поставили слику на друштвене мреже коментаришу да се догодио у Сомбору у улици Матије Гупца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наши суграђани који месецима живе у страху изложени нападима и уништавањем имовине, огорчени нереаговањем надлежних органа овако коментаришу инцидент:



-Град Сомбор треба све празне куце да стави на списак и достави МУП-у, и да се то контролише. Па шта ће стара чељад, немоћна? – каже један грађанин, а други истичу да ово никако није изоловани инцидент:

„Ужас, пре 1х је јесан звонио ћерки мојој на врата па кад је приметио да има неког у стану побегао, она престрављена, испитују које су куће напуштене“ каже Љиљана С. Kарасић и додаје:

„Моје дете је у дому у Сомбору. Ту више нико није сигуран. Не разумем, како ми увек настрадамо. У својој држави се бојимо за сопствени живот. Па они ће нас протерати из властитих домова“ .

Прочитајте још:  Хуманитарна организација "28 јун" искористила тешку судбину Павла: Уплаћене хиљаде евра, а испоручени само шпорет и фрижидер

Један Сомборац каже да своју хуманост треба да искажу чланови владајућих странака који подржавају миграцију „Треба их одвести на адресе оних који су на позицијама“.

Извор: Дневна Газета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “БОЈИМ СЕ ЗА СВОЈ ЖИВОТ: Мигранти снимљени како упадају у куће по Сомбору, медији игноришу! (фото)

  1. Postovanje,obracam se sa zeljom da upozorim,prvi deo teksta je moj,onaj deo gde je cerki mojoj jedan pozvonio na vrata ,a onaj deo “i dodaje” je komentar na moj ppsr od strane druge osobe koja je uzgled rekla da joj dete zivi u Somboru,ne u domu…i jos nesto tacno se zna lokacija ovog incidenta,ulica Matije Gupca br 16,Sombor,i kos nesto pravopisna greska nije “somborcanin”nego somborac😁,srdacan pozdrav Ljiljana S Karasic😁

    1. Поштована Љиљана хвала на примедби. Ми смо као што видите преузели чланак са другог сајта.
      Убудуће, уколико желите можете нам послати чланак, вест, обавештење преко обрасца за контакт на нашем сајту или на мејл vaseljenska@gmail.com или нам писати на фејсбук страници Васељенска ТВ.
      Хвала и свако добро.

    2. Није то ништа до нас, текст и цео прилог смо пренели 🙂 А ово “Сомборчанин” смо исправили, јер не само да је граматички нетачно, него и боде очи и пара уши 🙂 У сваком случају захваљујемо за проширење вести и утврђивање тачности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *