Режимски и окупациони медији сикћу као змије отровнице на српско коло код споменика Стефану Немањи (видео)

3

Коло код споменика Стефана Немањи

Протеклих месеци у Србији се у одређеним режимским и окупационо медијским круговима води прави специјални рат против свега што је српско. Режимским и окупационим медијима смета било како испољавање српске традиције и пркоса. То су исти они који Србима одвратном пропагандом којој би и Гебелс позавидео намећу експерименталне вакцине било да долазе са Запада или Истока. Најгоре је што неке од тих тзв. вакцина уопште нису вакцине већ је реч о експерименталним генетским терапијама које производе протеине у људском организму за које нико тренутно конкретно не зна шта раде осим да се везују за ДНК структуру и ту врше одређене промене.



Тако данас имате полуписмене калфе и дајгуз генерале који су постали светски имунолози и вирусолози попут несрећника Весића или оне мутаве несреће којој је превасходно потребан логопeд како би научила да састави две просто проширене реченице а да успут не налупета гомилу небулоза. Ти су вам данас ударне песнице оного што је свуда познато као фармако мафија. Та режимска и окупациона багра која је зарад шаке пиринча и једног чизбургера пристала да прода свој народ и земљу као стоку по килу живе ваге данас се налази на заједничком послу.

На истом оном послу на којем су им и преци тако предано радили било да су били у редовима комуниста или усташа. Те модерне комуно-усташе раде на затирању свега српског. Зато као адске змије отровнице сикћу на народно коло које народ у пркосу глобалистичкој и фармако-мафијашкој пропаганди игра око споменика Стефану Немањи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А тек ће вама Срби да заиграју коло.

Прочитајте још:  Два протеста код мурала Ратку Младићу: Летела јаја, полиција поставила кордон

[table id=1 /]

Милинко Милинчић, Србија данас



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Режимски и окупациони медији сикћу као змије отровнице на српско коло код споменика Стефану Немањи (видео)

  1. Treba tako da igramo i na njihovom pogrebu ! Ili oni ili mi ?

    U Srbiji 333.000 zaposlenih radi za 272€ mesečno.
    Jorgovanka Tabaković taj novac zaradi za dan i po, Danica Drašković za dan, a Dušan Bajatović za 100 minuta.
    Za njihove mesečne plate radnici na minimalcu moraju raditi 17 meseci, 2 godine ili deceniju.

  2. @@…………klimoglavce,lizace razvaljenog siptarskog prkna,kozojebe,ovce brabonjke,dugosrbijance izdajnicke i ostali korov na srpskoj zamlji,javno proterati-vratiti u”VUKOJEBINE ODAKLE JE COPO NJIHOVE PREDKE DOVEO U SRBIJU”.
    VELIKO CISCENJE SRBIJE JE NEOPHODNO…”NAKOTIO SE NAKOT”…!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *