Скандал у Лас Вегасу

0

Лас Вегас (Фото: https://www.booking.com/)

Цењена редакцијо,

Десетог децембра 2019 наша црквена сала је уступљена на коришћење политичком кандидату Сандерсу, што се није смело урадити из више разлога.

Прво, црква не сме да се меша у политичке процесе;

друго сала је дата на коришћење од стране управе човеку који је гласао у сенату за бомбардовање Србије и Црне Горе 1999, што можете видети на овом линку:

http://clerk.house.gov/evs/1999/roll103.xml.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ставови овог политичара су супротни ставовима већине Срба и зато је ово велика штета која је урађена нашем народу у Лас Вегасу и шире, јер Срби не подржавају ову политику.

Да се не ради о пуком превиду или неинформисаности људи из управе који су салу дали на коришћење показује и да је сала била дата на коришћење истом политичару 2. октобра 2019 тако да се о превиду не може причати.



Верни народ се обратио епархији и владици (Максиму Васиљевићу) тражећи смену људи и управе који су ово урадили као и њихову одговорност, али никакве јавне рекације нема на ову саблазан. Управа уместо да прихвати одговорност и извине се верном народу у Лас Вегасу, избацује људе са друштвене парохијске групе на виберу који су тражили њихову одговорност избацујући са групе и самог свештеника Јована Катанића о цијем слуцају сте већ писали. Млади поп Јован је под притиском и невиђеним безобразлуком не свих чланова управе зато што није дио екуменстичке приче што је изузетно национално оријентисан поп.

Овај политички скуп се сада промовише и на црквеној Фацебоок страници: https://m.facebook.com/pages/

Јос већа саблазан је да је политички скуп одржан, а да је у сали била видно истакнута слика генерела Михајловића, што је велика брука и срамота.

Прочитајте још:  Други по рангу руски екумениста са прославе са папом прича о лечењу раскола у Православљу

Верни народ Лас Вегаса не зна више коме да се обрати јер је нејасно шта је позадина свега овога, али је велика штета направљена самом српском народу у Лас Вегасу и шире неодговорношћу чланова управе који су дали салу политичару који је гласао за бомбардовање наше земље.

Имате на google још више информација о поменутом догађају, који је велика брука за српски народ.

Из Лас Вегаса,

Радослав Јовановић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *