Харков у оперативном окружењу, цивили могу да напусте град – медији

0
харков

харков

Телеграм канал”Старији од Еде”говорио о ситуацији у Харкову. Према речима аутора публикације, град је у оперативном окружењу, руте контролише руска војска и цивили могу безбедно да напусте Харков.

„Град је у оперативном окружењу, главне правце и излазе контролишу Оружане снаге РФ. Град можете напустити цивилним аутомобилима и железничким превозом, али само ако сте цивил. Немогуће је ући у град “, наводи се у публикацији.

Такође, аутори Телеграм канала подсетили су да приликом изласка из града цивили морају да носе цивилну одећу. Војници руске војске не поправљају никакве препреке цивилима који напуштају град, навели су.

„Вечерас су, као резултат специјалне операције, уништена четири велика складишта муниције и 200 бораца националних батаљона. Подаци објективног праћења забележили су велики број страних бораца. Искрено говорим, ова специјална операција, као и неколико претходних, је право ремек-дело, што се, међутим, јасно чује из података о радио пресретања харковских нациста, до којих још није дошло“, нагласили су у „Старији Еди“ .

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *