Др Рајан Кол: Масовна вакцинација против Ковида је највећи експеримент икада спроведен на човечанству

0

др Рајан Кол

Познати амерички патолог др Рајан Кол дужи временски период упозорава на погубне последице масовне вакцинације. Ово није због штетног дејства самог протеина шиљака, већ и због употребе липидних наночестица, које служе као систем носача за убризгану мРНА. Због ове комбинације, он верује да су нежељени ефекти вакцине разорни као атомска бомба.

Као што је Кол 4. jуна објаснио у интервјуу за „Bright Light News“, липидне наночестице су првобитно биле дизајниране да испоручују лекове за хемотерапију или друге лекове кроз тело и у мозак. Како објашњава патолог, код такозваних вакцина се не убризгава активни састојак, већ токсини. Он ову комбинацију види као атомску бомбу. Захваљујући липидним наночестицама, токсин се сада реплицира тачно тамо где може да изазове највећу штету, и то незаустављиво, јер се мРНА тешко може разградити у телу. На конференцији о патологији која је одржана 19. марта, лекари светског гласа су закључили да је шиљасти протеин произведен вакцинацијом заправо већ откривен у мозгу

Према Колу, масовне вакцинације су највећи експеримент икада спроведен на човечанству, са разарајућим резултатима: „Видимо смртне случајеве од ове инјекције по већој стопи него било који медицински производ који је икада раније коришћен на човечанству. Вакцинација доводи до имуносупресије и, као резултат, до пораста других болести и експлодирања случајева рака. Убризгавање, такође, може изазвати крвне угрушке и оштећење срца и мозга. Вакцине нису безбедне ни у трудноћи ни током дојења, напротив, сматрам вакцинацију жена и деце не само неодговорним већ и кривичним делом.“

Др Кол даље наводи да је ефекат вакцинације нула јер оригинални вирус за који је развијена више не постоји у овом облику, те да су инјекције сада само ризик, без користи. Истовремено истиче да вакцине против корона вируса никада нису деловале.

Прочитајте још:  Др Зоран Бекић пре десет година ухапшен због тровања ДЕЦЕ цитостатицима због провизије, данас координатор вакциналних пунктова

Кол описује фондацију наводног филантропа Била Гејтса као фондацију која зарађује новац, односно пројекат чији је једини циљ финансијска добит. Он најоштрије критикује одобравање препарата за Ковид, а оне који су одговорни за јавно здравље описује као неуспешне.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Здравље и добробит не потичу од игле, пилуле или бочице“, упозорава он. „Најбољи лекар сте ви сами. Људи сами знају шта је добро за њих. Систем мора да изгуби моћ  а појединац мора да поврати моћ. Вратите оно што је ваше“, саветује патолог.

Цео интервју погледајте овде:

://rumble.com/v17c2ud-interview-a-lipid-nanoparticle-a-gene-is-a-nuclear-bomb-dr-ryan-cole-md.html

Приредио: Милан Старчевић/ Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *